facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peter's Keukenwereld

Peter's Keukenwereld

Info

Alles op het gebied van keukens. Van complete keukens of keukenrenovatie tot losse onderdelen en apparatuur.

Geschiedenis

Alles op het gebied van keukens. Van complete keukens of keukenrenovatie tot losse onderdelen en apparatuur

Adres: Kouvenderstraat 97, 6431 HC Hoensbroek
Telefoonnummer: 0625390973
Stad: Hoensbroek
Route: Kouvenderstraat 97
Postcode: 6431 HC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Au Four Au Four 928 meter Vijf sterren voor het ontwerp gedeelte en het algemene gevoel dat men je geeft in de ...
Recensies
Helemaal top! Peter zorgde er voor dat toch kon wat wij wilden, ook al kon het volgens een ander niet. Dik tevreden met het eindresultaat en de service! Mooi om te zien dat er nog mensen zijn die zeggen wat ze doen, maar vooral doen wat ze zeggen!
Frank Werres heeft mijn keuken geplaatst. Wat een vakman, ben heel erg bij dat hij de keuken heeft geplaatst. Service staat hoog in zijn vaandel!! sorry, deze review komt een beetje laat, kreeg hem niet gepost.
In een periode van 10 jaar 4 keukens gekocht. Had gekozen voor hun op aanbevelen van een kennis. Ze waren, zeker zijn echtgenote erg gemeend vriendelijk, en behulpzaam Helaas was de maatvoering verkeerd, en de afhandeling duurde in zijn geheel 8 weken. Heb uiteindelijk genoegen genomen met kastjes die 4 cm te hoog zijn. Een voorstel voor vergoeding van de door mij gemaakte extra kosten, en ongemakken wordt gewoon niet meer op gereageerd. Zijn collega bedrijven kwamen na montage, persoonlijk vragen hoe alles was verlopen. Hier krijg je nog niet eens een antwoord. Zal er dus ook geen keuken meer kopen.
1e gesprek heel fijn verlopen, ruimschoots de tijd genomen om samen met ons de tekening te maken. Daarna vervolggesprek gepland om prijsofferte te krijgen, worden we 10 minuten voor gesprek afgebeld door medewerker dat er geen tijd is geweest om prijsofferte te maken en of we de afspraak willen verzetten. Heel erg jammer dat dit 10 minuten voor afspraak wordt afgezegd en dan ook nog niet door Peter zelf. Hadden zelfs een andere afspraak hiervoor verzet. Dit had toch ook al eerder afgezegd kunnen worden. Wij hebben daarop onze afspraak gecancelled omdat het vertrouwen in deze zaak weg was. Ook daarna is er geen contact geweest met ons om verhaal te halen. Nogmaals heel erg jammer en een gemiste kans! Reactie op eigenaar: Alle begrip dat jullie het druk hebben, neemt niet weg dat je dan op zaterdagmorgen als je om 10 uur afspraak hebt niet 10 minuten van tevoren afbelt. Je was om 10 uur nog niet op de zaak, er werd ons gezegd dat je er later zou zijn. Een belletje richting ons kost 5 minuten. Ik mag toch aannemen dat je de avond ervoor ook al ziet dat je hier geen tijd voor hebt gekregen. Begrijp niet wat de opmerking m.b.t. Vaderdag hier iets mee te maken heeft. Dit was op zaterdag en niet op vaderdag.
Maatvoering klopt niet , de afwasmachine is niet geleverd en er is niemand die actie onderneemt , er wordt aan gewerkt zeggen ze , koop je een keuken van bij 19 duizend euro , schandalig.
In het centrum van Hoensbroek langdurige verkoop ervaring, en correcte afhandeling.
Fijne verkoper Neemt zich de tijd Super uitleg
PERFECT geholpen..
Vertaald door Google Bovenkant !!!! Origineel Top !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid