facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peter de Boed Schildersbedrijf

Info

Peter de Boed Schildersbedrijf werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven en organisaties. Peter de Boed is een Sikkens Vakschilder.

Geschiedenis

Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor zowel particulieren als voor bedrijven. Samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw wensen. Elke opdracht krijgt de zorg en aandacht die het verdiend. Gedurende de werkzaamheden houden wij u voortdurend op de hoogte van de voortgang.

Naast het eenmalig schilderwerk bieden wij het HuisSchilderplan® aan. Het HuisSchilderplan® is een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan® met de bijbehorende unieke garanties kan uitsluitend aangeboden worden door Sikkens Quality Painters.

Adres: Saturnuslaan 1, 3255TR Oude-Tonge
Telefoonnummer: 0613081052
Stad: Oude-Tonge
Route: Saturnuslaan 1
Postcode: 3255TR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid