facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peter Batelaan Culinair

Peter Batelaan Culinair

Info

Dineren op topniveau in de geborgenheid van uw eigen huis met vrienden, collega's en familie.

Adres: Haagweg 171, 2281 AJ Rijswijk (Zuid-Holland)
Stad: Rijswijk
Route: Haagweg 171
Postcode: 2281 AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Catermonkey Catermonkey 138 meter De digitale assistent voor elke cateraar - foodtrucker - evenplanner. Maak je hoofd l...
Meneerdekok Meneerdekok 2 km Ik ben met een paar vriendinnen naar een workshop van Meneerdekok geweest en ik weet ...
Griekse Lekkernijen Griekse Lekkernijen 2 km Eten was okay, echter verwacht ik wel iets meer vlees voor een “mixed grill” dan 3 st...
Henk Patat Henk Patat 4 km Wat top tent zeg. Net een patatje gehaald in de Boogaard. Prijs kwaliteit super..... ...
Zuster Evie Rijswijk Zuster Evie Rijswijk 4 km Ha leuke bezoeker! Ik ben Suzanne de Wit-Beukers a.k.a. Zuster Evie Rijswijk: in mijn...
Recensies
Hier laatst gegeten voor onze 7 jarig trouwjubileum. Wederom heerlijk gegeten. Fijne sfeer, vriendelijke bediening. Wederom genoten! We komen graag weer terug.
Superleuke kaart Wat een fijne plek! Leuke kaart + heerlijke madeleines bij de koffie en dito sfeer. Waan me echt een beetje in Frankrijk en kom zeker terug. Qua snelheid van bediening & keuken zou het net iets sneller kunnen maar dat is de echt enige tip die ik kan geven.
Heerlijke avond gehad met verrassende gerechtjes. Echte Franse ambiance in het oude Rijswijk. Prima parkeer mogelijkheden in de naaste omgeving. Leuke kaart met typisch franse shared dining gerechten en heerlijke goede wijnen. Eerst zaten we op het gezellige terras en toen het iets frisser werd mochten we binnen aan de mooie tafel in de erker zitten. Zeer vriendelijk personeel en een hele fijne sfeer. We hebben genoten en komen zeker terug!
Wat een beleving. Alsof je terug gaat naar Frankrijk ! Authentieke Franse sfeer. Een echte aanrader voor een luxe lunch en diner !!Eten: 4/5
We komen regelmatig bij Le Petit Chef en we zijn heel blij dat het vorig jaar zijn deuren heeft geopend. De plek is heel sfeervol zoals een echte Franse Bistro met zachte chansons uit de speakers. Het eten is heerlijk. Je kunt alles kiezen op de kaart - ook al klinkt het je onbekend in de oren - want je weet dat het altijd heel goed is. Staat er een tarte tatin op de kaart? Kies die altijd, je wilt nooit meer anders. Laat Florian de wijn voor je uitkiezen of ga een keer ontbijten met een cappuccino en warme pastries die Miranda heeft gemaakt. Want naast de sfeer en het eten is het fantastische team wat de plek als een tweede huiskamer laat voelen. We voelen ons altijd enorm welkom en ons favoriete moment is wanneer we aanschuiven aan de bar om met koffie en een madeleine de dag te starten of de avond af te sluiten. Dankjewel voor deze mooie plek en tot heel snel.
Lauwe limonadegrapefruit en rozemarijnvleesbitterballen ipv Vega bitter ballen die we besteld hadden Ze werden later wel op tafel gezet de Vega bitterballen Beide soorten geen aanrader.en nog heel duur ook. 3 Vega ballen 5,5€ Wel een fijn zonnig terras en aardige bediening. Ga niet weer borrelen hier.
Oei, wat een deceptie! Zo’n ontzettend mooie tent op een perfecte locatie en dan zulk incompetent personeel en een lunch dat ver onder de maat was. Meisje van de bediening wist niet te vertellen wat Gruyerekaas was. Vervolgens moesten we haar zelf erop wijzen dat te weinig wijn werd geschonken. De steak tartare was minuscuul, de eendenleverkrullen, bijbesteld voor €6,50 extra, zó uit de vriezer, dus zonder enige smaak. Behoorlijk veel personeel op de vloer maar geen een die een gastvrije of ontspannen indruk maakte. Erg jammer, maar hier kom ik niet meer.
Fantastische sfeer en heerlijk eten Na een fijne ontvangst en duidelijke uitleg over de kaart en haar gerechten hebben we heerlijk gegeten. Het ene gerecht nog fijner en lekkerder dan het andere. Heerlijke Franse keuken, goede prijs-kwaliteitverhouding en mooie wijnen op de kaart. Wij komen weer terug.
Leuke zaak, met een leuke kaart. Wel ontzettend prijzig. Eggs benedictine, E9,50 wit brioche brood, ei en wat Hollandaise saus E3,50 extra voor zalm, een orangina E3,80, totaal E18. Dit soort prijzen gaat nergens over. Op zijn minst 1 ei extra, dit is geen gerecht wat een lunch of zelfs ontbijt kan zijn. Te duur voor het gebodene. Hele vriendelijke serveerster. Ze deed het heel goed.
Wat een fijne zaak waar gastvrijheid en mooie producten centraal staan in een prachtig Frans decor. Sinds de opening in mei kom ik hier eigenlijk al wekelijks haha, zo’n goede aanwinst is dit voor Rijswijk. De ene keer voor een wijntje de wijnkaart is écht heel goed, dan weer voor koffie of om heerlijk te lunchen. De Caesar salad, steak tartare en Eggs Benedict zijn mijn favorieten maar eigenlijk is alles heel erg lekker. En oooooh, die lavendel Crème Brûlée is waanzinnig! De bediening is vriendelijk, gastvrij en je ziet dat ze graag een stapje meer doen om het je extra naar je zin te maken. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid