facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peter Akkerman Eye Fashion

Peter Akkerman Eye Fashion

Info

Peter Akkerman Eye Fashion Hillegersberg richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen en contactlenzen!

Geschiedenis

Peter Akkerman Eye Fashion Hillegersberg richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.



"Peter Akkerman Eyefashion richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.De oogmeting en/of optometrisch onderzoek wordt uitsluitend door gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen uitgevoerd met minimaal 10 jaar ervaring in de optiek."
Adres: Weissenbruchlaan 152, 3054 LS Rotterdam
Telefoonnummer: 0104188146
Stad: Rotterdam
Route: Weissenbruchlaan 152
Postcode: 3054 LS



op zoek naar gerelateerd: Akkerman Kruiskade, Akkerman Meent, Cartier glazen vervangen prijs, Cartier glazen los, Akkerman Den Haag, Cartier bril glazen vervangen, Akkerman Amsterdam, Schmidt Optiek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eye-na Eye-na 1 km Eye-na means a reflection of yourself in the mirror. Literally Eye-na is mirror in Pe...
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 2 km Een nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen nodig? Bij Pearle Opticiens in Rotterdam ...
Broeders Brillen Broeders Brillen 2 km Ouderwets goede service. Allereerst is het fijn dat je een afspraak kan maken. Ontvan...
Optovisie.nl Optovisie.nl 3 km Geweldige service
Groeneveld Brillen & Contactlenzen Groeneveld Brillen & Contactlenzen 4 km Collectie, prijs, betrouwbaarheid en service zijn goed.
Opto-Ring Ambachtsplein Opto-Ring Ambachtsplein 5 km Vorige week bij Opto Ring Ambachtsplein geweest voor een computerbril. Ik kan echt ze...
International Vision Centers Rotterdam International Vision Centers Rotterdam 7 km Niet alleen een centrum voor ooglaseren en refractie chirurgie, maar ook voor CBR keu...
ExamVision Nederland ExamVision Nederland 7 km Zowel voor loepbril als microscoop. 9 jaar gelden begonnen met de eerste aankoop, vor...
Recensies
Dacht ga even naar de echte Akkerman, koop zo’n 3/4 Cartier brillen per jaar, ook nog eens op sterkte. Maar helaas loop ik er niet bij als de gemiddelde rapper, of influencer dus werd ik totaal weg gekeken vooral door de jonge man in zijn overhemd met Cartier bril op, wellicht zoon van, of eigenaar. De oude man met zijn totaal niet ontspiegelende glazen heeft me uit eindelijk geholpen, iedereen die binnen liep werd netjes gegroet en koffie aangeboden. Omdat ze dat bij mij totaal niet deden, en ik de oude man zelf maar benaderde heb ik toch een bril gekocht, maar dit is éénmalig. Deze zaak heeft meer interesse in bekende mensen, en niet zo zeer in de rest. Al met al wel een mooie bril, maar zeer koude service.
Wat een top service heb ik gekregen zeg! Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers. Als jullie een mooie custom Cartier willen dan moet je bij Peterakkerman zijn!
Wat een super service! Ik ben naar ze toe gegaan om een astos bril te halen. Ik kreeg de beste service die je kan bedenken. Lever tijd zou 2 weken zijn. Na een week werd ik gebeld dat die al klaar was, heb hem gelijk opgehaald.
De beste! Even met een aanvulling. Wegens medische oorzaak moest ik overstappen van lenzen naar een bril. Ik heb meerdere opticiens bezocht voor een cartier op sterkte, maar kreeg overal hetzelfde te horen: levertijd is 4 weken of er is geen voorraad. Heel kill ook en vooral de grote namen zoals city lens, akkerman in rotterdam centrum, schmit opticiens in leidschendam en zelfs lokale opticiens in de regio. Ik probeerde op goed geluk Akkerman in Hillegersberg, WOW, wat een ervaring! Warme service, zoals "vroeger" en een actieve houding naar de klant toe. Inmiddels had ik nog maar 2 dagen over voordat ik echt een bril nodig had en het is hier gewoon gelukt! Geen probleem met voorraad of levertijd, uiteraard hebben ze bij Akkerman Hillegersberg hun volle 100% gegeven om een cartier op sterkte voor mij te regelen binnen 2 dagen! Vermijd de andere Akkerman Rotterdam centrum en wat mij betreft elk ander opticien. Akkerman Hillegersberg is de beste!
Mijn Astos bril was losgegaan. Nou echt ongelooflijk hoe netjes en klantvriendelijk ze hier zijn. Ze hebben zo een groot assortiment aan brillen. Hier slaag je zeker! İk kom zeker een keer terug en raad het iedereen aan! De winkel is zo mooi ingericht, mijn complimenten Tot snel!
Top service! Ik ben goed geadviseerd bij het zoeken van een nieuwe zonnebril. Ze hebben veel voorraad en de bril was de volgende werkdag al klaar! Voor je custom Cartier moet je bij Akkermans Hillegersberg zijn, bedankt!!!
Vandaag een hele mooie customized Cartier zonnebril mogen aanschaffen bij Peter Akkermans. John is een echte een vakman met een breed scala aan assortiment met diverse luxueuze brillen. Top service en super goed geholpen door John keep up the good work. Tot de volgende keer! Succesvolle groet, Rohit Singh
Helaas was mijn astos bril kapot geraakt. Direct had ik contact opgenomen met Astos, echter konden zei mij niet helpen en stuurde mij door naar Peter Akkerman. De bril in overleg toegestuurd en al heel snel gerepareerd retour ontvangen. Wat een topservice, bedankt!
Ik ben super goed geholpen door John. We liepen binnen en konden meteen geholpen worden, wat heel fijn was. Je krijgt ook echt belangrijk en goed advies bij het kiezen van je bril, wat het een stuk makkelijker maakt. Tijdens het invullen van papierwerk een lekkere koffie erbij gekregen, zo konden we er rustig voor zitten en alles bespreken. Kortom ben echt blij dat ik hier geweest ben en met een mooie cartier bril weg ben gegaan.
Op vrijdag gebeld naar de winkel met de vraag of het mogelijk is om op korte termijn nieuwe glazen in mijn Cartier montuur te plaatsen. Elders zou dit 2/3 weken duren maar vanwege de grote voorraad was dit hier al mogelijk binnen 1 dag. Op vrijdag mijn bril achtergelaten na een vriendelijk ontvangst en de volgende dag werd ik ‘s ochtends gebeld met de mededeling dat ik mijn bril kon komen ophalen! Top service en ze nemen uitgebreid de tijd voor je om je te adviseren. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid