facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Petdiscount

Info

Petdiscount is een online groothandel in dierenbenodigdheden voor de kat, hond, knaagdier, vogel, fokker en puppy.

Geschiedenis

Petdiscount: voor al uw dierenbenodigdheden
In onze online groothandel voor dierenbenodigdheden vindt u een ruim assortiment aan voordelige dierenbenodigdheden voor zowel honden, katten, knaagdieren als vogels. Petdiscount is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en levert niet aan particulieren via deze webshop.
Wij zijn specialisten in ons vakgebied en door eigen import kunnen wij u een divers aanbod aanbieden tegen scherpe prijzen. Een kleine greep uit ons assortiment: hondenbenches, vetbedden, krabpalen, papagaaienkooien en speelgoed. Maar ook voor diverse andere producten bent u bij ons aan het goede adres, denk bijvoorbeeld aan voer voor huisdieren.
Service
Bij Petdiscount is voor elke klant een oplossing. Of u nu een winkel bent die onze producten aan wil bieden, een webshop heeft met een eigen magazijn of dat u gebruik wilt maken van dropshipping. Wij bieden een totaalpakket aan welke door jarenlange ervaring is samengesteld.



"Groothandel in dierenartikelen."
Adres: Charles darwinstraat 13, 7825AB Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 31 591 679 085
Stad: Emmen
Route: Charles darwinstraat 13
Postcode: 7825AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Petdiscount Petdiscount 0 meter "Groothandel in dierenartikelen."
Roxy’s Cresties Roxy’s Cresties 4 km De kleinste zaakjes zijn vaak het beste en dat geldt zeker voor de Griekse Corner. Em...
Dierbaar Dierfysiotherapie Dierbaar Dierfysiotherapie 4 km Fijne en betrokken dierenfysio
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid