facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pessemier Golf

Pessemier Golf

Info

Bij Pessemier Golf kunt u terecht voor het volgen van golflessen op de driving range of op de golfbaan, videolessen en golfclinics.

Adres: Sportlaan 6, 3648 HP Bunnik
Telefoonnummer: 0615311660
Stad: Bunnik
Route: Sportlaan 6
Postcode: 3648 HP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golfclub Kromme Rijn Golfclub Kromme Rijn 6 meter Fantastische home course ! hoop dat we weer snel met meer dan 2 personen in een fligh...
Golfschool Kromme Rijn Golfschool Kromme Rijn 6 meter Fantastische home course ! hoop dat we weer snel met meer dan 2 personen in een fligh...
Recensies
De receptie, de driving range en later door de spannende baan. Allemaal prima voor elkaar. Mooie baanstructuur, positieve veranderingen die de baan verbeteren. Het restaurant is sfeervol met aardige bediening en prima menukaart tegen een redelijke prijs.
Leuke golfbaan en goed eten met top bediening van Oscar in het restaurant.
Hele mooie baan. Goed bespeelbaar. Licht uitdagend en niet moeilijk.
Mooie 9 holes baan. Prachtig clubhuis met dito voorzieningen !
Mooie omgeving, vriendelijke mensen en goede faciliteiten.
Leuke en uitdagende 9 holes baan
De baan licht er mooi bij, verzorgde greens en het personeel van het restaurant zeer vriendelijk en gastvrij. Het 3 gangen menu - golf and dine arr. - was heerlijk en voldoende.
Net 9 holes gelopen. Begrijp de goeie reviews niet echt. Zou een goed onderhouden baan moeten zijn maar nog nooit zo’n weiland gezien en golf toch al 20 jaar. Greens waren slecht onderhouden en hobbelig. Baan was 1 modderbak. Schandalig om hier 34 Euro voor te rekenen. Kom hier niet meer terug.
Erg mooie baan, helaas kon de gastvrijheid dit niet evenaren. De betreffende blonde dame achter de receptie had hospitality en service niet hoog in het vaandel staan. Ondanks dat we ruim op tijd waren, werd er voorafgaand aan de starttijd met een sikkeneurig gezicht enkel gevraagd of we tempo wilde maken, in plaats van een "geniet van je dag". Jammer om zo te moeten beginnen, als je net greenfee hebt betaald.
Als van ouds weer heel gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid