facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personeelsvereniging De Zingende Wielen

Personeelsvereniging De Zingende Wielen

Info

Actieve personeelsvereniging van Koopman Logistics Group vestigingen: Noordhorn, Hoogezand en Hoogeveen. Via deze Facebook-pagina willen wij u informeren over uitjes, bijeenkomsten en overige zaken verzorgd door Personeelsvereniging 'De Zingende Wielen'



"U voelt zich hier direct thuis. Ontspan. Ga lekker zitten. Bestel iets uit ons zeer welkom menu en maak een praatje. Of verstuur dat sms-je. Check je mail via onze Wifi. Of juist niet. Alles is goed. In deze ambiance worden gemakkelijk zakelijke deals gesloten of voorbereid. Komen eerste, romantische, kennismakingen tot bloei. Want: iedereen is zeer welkom. Juristen, Burgemeesters, Truckers, Oudere Jongeren, Gezinnen met kinderen, Bruiden en Bruidegommen. De hele wereld komt hier!En waarom juist hier? Vooral en omdat in onze keuken 2 koks rondlopen met kookpret. Allemachtig Ambachtelijke types die weten wat lekker is en wat ú lekker vindt. Koken voor mensen die onderweg zijn. U verwennen: dát zijn onze kwaliteiten. Tot gauw...in Den Oever!"
Adres: van Starkenborghkanaal N.Z. 49, 9804 PB Noordhorn, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0594-509509
Stad: Noordhorn
Route: van Starkenborghkanaal N.Z. 49
Postcode: 9804 PB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burgler Transport Burgler Transport 200 meter Prachtig familie bedrijf en zeer gastvrij
Recensies
Vandaag een rontje rijden na 7 weken thuis te hebben gezeten in het gips. Op de route lag dit restaurant en aangezien de recensies goed waren hebben wij ook een stop gemaakt. Dat was maar goed ook. Wat hebben we lekker gegeten. De bediening was erg vriendelijk en de dame wilde het ons echt naar de zin maken. Vertelde perfect wat we konden verwachten van het eten en vroeg ook of we de kaas en ham wilde mee laten bakken bij de eieren. Voor een leuke prijs en prima bediening moet je hier echt even stoppen!!
Heel gezellig en informeel restaurant. Prettige bediening en lekker eten spareribs en stoofpot, dat goed warm is. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Voor een snelle hap is het ok, soepjes zijn goed! Hoofgerecht was geen hoogstaande kwaliteit snitzel zijn van supermarktkwaliteit echt jammer! Beter is om het truckersmenu/daghap te nemen want dat lijkt meer op "home made" Verder lekkere aardappelen, patat en groenten. Bediening vriendelijk!
Lekker gegeten, mooie tafel gekregen voor 6 man en 2 kids. Gerechten voor de kids werden aangepast 1 kom soep voor 2 kids, in 2 kommen gedaan. Voorgerechten en hoofdgerechten waren allemaal goed. Spareribs was ook erg mals. We hebben geen desserts op, dus daar geen mening over. Personeel was vriendelijk, maar denk nog wel aan het leren. Leuke sfeer in het restaurant en ook bij de andere gasten.
Vaste prik om langs te gaan bij De Zingende Wielen als we in de buurt zijn.
Alles prima voor elkaar, personeel vriendelijk en gastvrij. Het eten was ook prima, maar de 1,5 meter is ver te zoeken helaas. De tafels veel te dicht op elkaar naar mijn mening. Al snap ik de uitbater wel.
Simpel, maar erg lekker! Aardige bediening en personeel. Kleine menukaart met alleen maar erg lekkere gerechten. Binnen in het restaurant is het gezellig, wel een beetje allemaal ouwe entourage....maar ik hou er wel van. Het is voor vrachtwagenchauffeurs een welkome rustpunt. Maar ook zeker de moeite voor een gezellige avond lekker uit eten.
Eindelijk weer normaal aan de tafel binnen gegeten ; heerlijk en ondanks de maatregelen toch gezellig. Weer open vanaf 06h! Eten smaakt uitmuntend en mooi opgemaakte borden. Zeker 5 sterren waard
Wat een ontzettend leuk gezellig restaurant ,eten was heerlijk en het personeel leuk en spontaan ,toppie
Lekker gegeten. Leuke bediening. Leuke geschiedenis over het restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid