facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personato Germany

Personato Germany

Info

Personato unterstützt Unternehmen bei der Rekrutierung und Kandidaten bei ihrer Jobsuche.

Geschiedenis

Personato ist auf die qualitative Rekrutierung und Auswahl von Fach- und Führungskräften spezialisiert. Darüber hinaus helfen wir qualifizierten Jobsuchenden bei dem Start in ihre Karriere. Personato ist die größte Fach- und Führungskräftevermittlung im Süden und Osten der Niederlande mit nationaler Reichweite. Seit 2015 ist Personato in der deutsch-niederländischen Grenzregion tätig. Das Unternehmen wurde 2002 in den Niederlanden gegründet und ist auf die Bereiche Buchhaltung und Steuerwesen, Landwirtschaft und Ernährung, Banken und Versicherungen, Finanzen und Controlling, HR, IT, Einkauf, Recht, Logistik, Non-Profit, Office Management, Verkauf und Marketing sowie Technologie spezialisiert.



"Emailadres: [email protected]"
Adres: Keizersveld 91, 5803 AP Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0031(0)6- 83667583
Stad: Venray
Route: Keizersveld 91
Postcode: 5803 AP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Personato Executive Search, Grootste recruitment bureaus Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Personato Personato 9 meter Gijs heeft me tijdens het zoeken van een baan geholpen en was altijd supportive en aa...
Kr8interim B.V. Kr8interim B.V. 1 km Telefoon nummer klopt niet. Betalingen worden niet gedaan door de onderaannemers.
Active Personeelsdiensten Active Personeelsdiensten 2 km Erg goed uitzendbureau. Ze doen enorm hun best voor je.
Olympia Venray Olympia Venray 2 km Meerdere keren een werknemer van Olympia aan de telefoon gehad, telkens met de beloft...
Bright Work Bright Work 2 km Bright Circle heeft me geholpen met de social marketing van mijn tandenbleek webshop ...
WorkAbroad.lt WorkAbroad.lt 118 km WorkAbroad - darbas užsienyje. Siūlome įvairaus profilio darbus Olandijoje.
Recensies
Gijs heeft me tijdens het zoeken van een baan geholpen en was altijd supportive en aangenaam in onze gesprekken. Heb uiteindelijk niet via Personato een baan gevonden maar ben zeker te spreken over het contact.
Zeer goed detachering bedrijf waar ze weten hoe je met mensen en hun wensen omgaan als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Ik werd begeleid door Sven Zegers en Koen janssen en wat een fijne professional, zeer begaand met de mens en mijn wensen. Ik ken weinig mensen in dit vak die continu bezig zijn voor je, contact onderhouden en alles er aan doen om die juiste baan voor je te vinden.
Een werving en selectiebureau met aandacht voor de kandidaat.
Personato is wel het meest waardeloze recruitment bureau dat ik ken. Ik ben uitgenodigd voor een gesprek maar de recruiter was totaal niet voorbereid. Had mijn cv niet eens gelezen. Was gewoon een proformagesprek. Vervolgens zou ik binnen een paar dagen worden teruggebeld. Nu, ruim een maand later nog steeds niets gehoord. Is overigens niet de eerste keer. Dat bedrijven hiermee zaken doen is voor mij een raadsel.
Als laten werkzoekende het open gesprek aangegaan om te kijken naar mijn kansen op de arbeidsmarkt. Personato zag potentie in mij en bood mij zelfs een baan intern aan waarbij ik een nieuwe specialisatie gericht op de Duitstalige vacatures mocht gaan opzetten. Enorme aanrader dus voor een kwalitatief goed advies met excellente begeleiding!
Direct vanaf de start kreeg ik al een goed gevoel bij Personato. De consultant die mij binnen bracht, verbond mij direct met een senior consultant die tijd en moeite nam om mij te spreken. Niet opdringerig of verplichtend, maar een warm ontvangst. Top!
Professioneel bedrijf met vakkundige consultants! Consultants zijn erg betrokken en zorgen voor een goede match tussen vacature en profiel. Top samenwerking!
Ik zou dit bedrijf niet aanbevelen. Doen net alsof ze enorm professioneel zijn alleen heeft de praktijk nu al een paar keer laten zien dat zij dit niet zijn. Doen net alsof ze een groot bestand hebben waarin ze voor je kunnen gaan zoeken als recruiters maar het nakomen van afspraken kan deze partij niet. Nooit meer samenwerken met Personato.
Professioneel bureau, betrokken en kundige consultants en betrouwbaar in nakomen afspraken. Complementaire specialismen en goede kruisbestuiving intern te faveure voor mij als klant!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Personato Germany met het openbaar vervoer


Venray, Hotel Asteria 390 meter
255
Venray, Hotel Asteria 410 meter
255

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid