facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal Yoga Training Dieren

Personal Yoga Training Dieren

Geschiedenis

Sport en recreatie



" Traditionele Molukse massage voor vrouwen Mahina wombmassage Sjamanistisch coaching Mahina wombhealing "nieuwe maan ceremonies" Yoga Meditatie en Sjamanistisch reizen Infrarood verwarmde studio"
Adres:
Telefoonnummer: 0614201759
Stad: Dieren


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goyoga.nl Goyoga.nl 704 meter GoYoga voor yogalessen en meditatie. Prachtige methode vanuit een eeuwenoude discipli...
Riëtta Veldhuis - Yoga Intermezzo Riëtta Veldhuis - Yoga Intermezzo 1 km Niet de yoga houding zelf maar "de reis er naar toe" is waar het om gaat.
Pranasara Yoga: VYN erkend Pranasara Yoga: VYN erkend 1 km Voor erkende yogalessen in Dieren, Elst, Zelhem en Hengelo Gelderland.
Recensies
De Molukse massage bij Simone is echt een aanrader. Het is een hele fijne maar stevige massage Simone zorgt dat jij je op je gemak voelt en neemt na de massage ook nog even de tijd voor je. Ik zou zeggen probeer het een keer uit en/of geef het cadeau. Ik kom in ieder geval vaker terug bij Simone hiervoor.
Ik kwam voor de Mahina massage. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Simone. Dat kwam door haar fijne persoonlijkheid en door de mooie ontspannen ruimte. Simone werkt met aandacht, ze gaat professioneel te werk. Ik zou haar zeker aanbevelen.
Simone doet zoveel meer dan masseren. Ze is toegewijd aan wat ze doet, ze is in staat om echt in te tunen op degene die ze aan het masseren is. De sfeer om de massage heen was zeer fijn en prettig. Ook echt een aanrader om cadeau te geven. Heel erg bedankt Simone
De Nieuwe Yogi in Dieren is een mooie yogastudio. Veilig en betrouwbaar. Professionele docente en goede één op één begeleiding!
Fijne power yoga les gehad, relaxte ontvangst, zeer prettig en intens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid