facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal Trainer Veenendaal

Personal Trainer Veenendaal

Info

Personal training & HealthCoaching

Geschiedenis

Personal trainer Veenendaal biedt personal training van het hoogste niveau aan. De trainingen zijn simpel en makkelijk te volgen en het traject is volledig gericht op het individu.

De trainingen zijn er specifiek op gericht om resultaten en doelstellingen te behalen en klachten te verhelpen.

Onze werkwijze is gebaseerd op een aantal specialismen en een lange praktijkervaring en vele jaren van studie op het gebied van bewegen, voeding en coaching. De protocollen waar wij mee werken zorgen voor een doelgerichte aanpak die de resultaten ten allen tijde inzichtelijk en meetbaar maken.

Door middel van tussentijdse evaluaties houden we controle over de voortgang van jou doelstellingen. Tijdens de evaluaties wordt er gekeken hoe we het functioneren nog beter kunnen beïnvloeden en of we nog moeten bijsturen om de gestelde doelstellingen te halen. We vragen ons daarbij bijvoorbeeld af of het oorspronkelijk gestelde doel nog voldoet, welke nieuwe mogelijkheden zich voordoen en in hoeverre er al verbetering meetbaar is.

Adres: Nieuweweg Noord 314 B16, 3905LX Veenendaal
Telefoonnummer: 06-46170096
ln.laadneneevreniartlanosrep@moklew
Stad: Veenendaal
Route: Nieuweweg Noord 314 B16
Postcode: 3905LX


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid