facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal Trainer

Personal Trainer

Info

Personal Trainer bij u thuis!

Mental coaching
Training
Voeding (wij kennen geen dieet - we eten gericht)!

Gratis Intake gesprek bij u thuis.

Geschiedenis

We’re in this together!

Mijn naam is Ben van Meelen en ik ben al meer dan 30 jaar actief als Trainer en Voedingscoach. Vroeger met Bodybuilders kampioenen en tegenwoordig met privepersonen die gewicht willen verliezen of hun conditie willen verbeteren.
Met plezier kunnen wij samen trainen/werken op weg naar een slanker lichaam en een betere conditie. Ik geloof dat gezonde voeding (maar niet overdrijven), voldoende beweging (maar niet te veel) en ontspanning samen de perfecte balans vormen. Ik kan u daarbij begeleiden als Personal Trainier & Voedingscoach en Mental Coach.
Wilt u ook een fit en slank lichaam? Wilt u ook voldoende energie hebben en nooit moe voelen?
Neem dan gerust contact op voor een gratis intake gesprek bij u thuis.
BIJ U THUIS
• Vaak vindt u de motivatie niet om naar de sportschool te gaan!
• Soms moet u veel geduld hebben wanneer het druk is in de gym en u voor een bepaald toestel moet aanschuiven!
• Vindt u het moeilijk om uw afspraken met uzelf na te komen?
• Of hebt u om de één of andere reden gewoon behoefte aan enige discretie?
• Benut u uw abonnement ten volle met uw bezoek aan de sportclub?




INTRODUCTIE
Dacht u dat Personal Training alleen is weggelegd voor de sterren van de showbusiness? Dat is NIET het geval!
Vandaag staat Coaching immers open voor al wie toegeeft dat veranderen nuttig of zelfs noodzakelijk is en daarbij inziet dat hij of zij beter de touwtjes zelf in handen neemt dan als toeschouwer aan de zijlijn te blijven staan. De begeleide verandering stelt de betrokkene in staat zich te mobiliseren rond een nieuwe dynamiek, nieuwe middelen en nieuwe doelstellingen.
Personal Training biedt u onvergelijkelijke resultaten!
Of u nu wilt vermageren, uw silhouet wilt terugkrijgen na een zwangerschap, tegen een ziekte moet vechten of het ziekteproces wilt vertragen (bv. multiple sclerose, fibromyalgie...), uw spieren wenst te ontwikkelen, opnieuw meer energie wilt krijgen, komaf wilt maken met stress en u goed in uw vel wilt voelen, uw lichaam wilt klaarstomen voor gelijk welk doel: in al die gevallen is Personal Training iets voor u!
Waarom kiezen voor Personal Training?
Eenvoudigweg omdat uw lichaam de aandacht van een vakman verdient! Om u te helpen uw doelstellingen te bereiken in alle veiligheid en op zo snel, veilig en efficiënt mogelijke wijze!
Bewegen is goed, weten hoe je moet bewegen is nog beter! Het is indrukwekkend om zien hoeveel mensen een lichamelijke activiteit aanvatten of hernemen en die ‘van niets naar alles’ gaan. Aanvankelijk heeft de betrokkene een duidelijk doel voor ogen en is hij of zij enorm gemotiveerd om dat doel te bereiken. Hij of zij gaat dus vaak naar de sportclub en brengt er veel (vaak te veel) tijd door!
Een al te hoge frequentie vanaf het begin is belastend voor het lichaam. Het fysiologisch antwoord kan slechts negatief zijn. Daar hij niet het verhoopte resultaat krijgt in verhouding tot de geleverde inspanningen, verliest de betrokkene zijn motivatie en geeft het op, denkend dat hij of zij niet in de weg is gelegd om te sporten.
Statistieken tonen aan dat 70% van de mensen die een abonnement nemen in een fitnesscentrum al na drie maanden minder vaak komen sporten of er zelfs gewoon mee ophouden.
Hoe?
U maakt met mij een afspraak bij u thuis voor een gratis intake gesprek. Ik luister aandachtig naar wat u van mij verwacht en ik vertel u de reele mogelijkheden.
Daarna stelt ik u de vragen die volgens mij nuttig zijn om u een actieplan te kunnen voorstellen dat beantwoordt aan uw behoeften en aan de realisatie van uw doelstellingen. Ik betrek u bij dit plan door u op gedetailleerde wijze de manier van denken en handelen uit te leggen. De prijs is afhankelijk van de gekozen formule en het aantal uren, maar zeer betaalbaar. Ook kunt u mij na uw eerste training dagelijks vragen stellen per email.
Tot slot moet u met mijn hulp een medische vragenlijst invullen. Er wordt geen contract opgesteld om te voorkomen dat u zich gebonden voelt; u kunt altijd gelijk stoppen als u dat wenst. U maakt de eerste afspraken en zo bent u vertrokken voor een nieuwe ervaring.
U gaat weldra over naar de actiefase. Plezier en succes zijn verzekerd!
Proficiat met uw keuze!
METHODE
Trekken, duwen, opstaan, zich bukken zijn stuk voor stuk bewegingen die we elke dag maken. Hoe dichter de training aansluit bij de dagelijkse taken, des te groter het rendement!
Op het vlak van motivatie kennen Personal Training en de functionele training hun gelijke niet! Met dit type trainingen is er geen sprake van routine en monotonie van de toestellen. Onze spieren zijn deels aanwezig om het startsein van elke beweging te geven.
U ziet zelf het verschil: met een toestel traint u alleen uw primaire spieren, terwijl de functionele training zowel de stabiliserende, posturale als primaire spieren aan het werk zet.
Wat betreft de ontwikkeling van de magere spiermassa is het resultaat volledig hetzelfde met functionele training als met een toestel. Daar u echter meer spiergroepen gebruikt, verbruikt u ook meer energie en elimineert u sneller vetweefsel (vet). Het werk in proprioceptie (beheer van het lichaam in de ruimte en van de ledematen ten opzichte van het lichaam) zorgt voor stimulatie van het centraal zenuwstelsel dat de diepe spieren aan het werk zet.
Deze methode bewijst haar efficiëntie op meerdere punten. Het eerste en niet het minste is het optimaal gebruik van het lichaam in de dagelijkse taken.
Dankzij de dynamiek en de versterking van de spieren krijgen personen die dit type training hebben gevolgd veel minder te maken met gewrichtspijnen. Leren hoe u uw inspanningen, uw energie en uw concentratie moet doseren, heeft ook positieve gevolgen voor uw werk en uw dagelijkse vrijetijdsbesteding.
Hoe ik het doe
Het beste programma is het programma dat u vol kunt houden. Ik focus op de lange termijn en duurzaam resultaat: geen crash-diëten, geen onmogelijke sportroutines, maar haalbare, eenvoudige programma’s die op uw persoonlijke doelen en behoeftes zijn afgestemd.
Wat betekent dit voor u?
* U behaalt uw doelen sneller
* U behaalt uw doelen gemakkelijker
* Uw resultaten zijn duurzaam
* U bespaart reistijd
* U hoeft niet in de sportschool te trainen


Kan ik resultaten behalen zonder apparaten?
Absoluut! Omdat alle oefeningen gedaan worden met je eigen lichaam en/of losse elementen, traint u juist effectiever dan wanneer u op een apparaat in een sportschool zou trainen. Dit komt omdat u voor losse oefeningen (zonder machines) meer spiergroepen moet aanspreken. Dat is beter voor uw verbranding en beter voor uw coördinatie.
Daarnaast kunnen we de trainingen relatief gemakkelijk onderdeel maken van uw leven. U weet straks van iedere stoel, tafel of bank een trainingsobject te maken en leert dus hoe u effectief kunt bewegen zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. Sommigen onder u die in erg slechte conditie zijn kunnen zelfs een aangepaste training krijgen zonder te bewegen (isometrics) en toch uitstekende relsultaten boeken!
En nu?
Wilt u weten hoe ik u kan helpen? Vraag een gratis Intake gesprek aan en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres: Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: +31620117506
Stad: Hulst


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Curamus Curamus 6 km Geweldige infrastructuur. Daar kunnen er veel een puntje aan zuigen.
Wauters Zeefdruk & Sign Wauters Zeefdruk & Sign 7 km Zeer deskundig klantvriendelijk en goede kwaliteit
Linex Innovatief in Prefab Daksystemen Linex Innovatief in Prefab Daksystemen 8 km Snel lossen van goederen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid