facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal Tennis

Personal Tennis

Info

Personal Tennis is de tennisorganisatie waarbij de vereniging centraal staat.

Geschiedenis

Personal Tennis is de tennisorganisatie waarbij de vereniging centraal staat.

Adres: De Kolk 11, 5961RD Horst
Stad: Horst
Route: De Kolk 11
Postcode: 5961RD



op zoek naar gerelateerd: Tennisbaan huren Horst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HTC Horst HTC Horst 1 km Toegankelijke tennisclub met een vooruitdenkend bestuur en de grootste tennisclub bin...
Recensies
Goede tennislessen, humor en fijne uitleg. Geweldig!
Ik ben nu 3 jaar werkzaam bij Personal Tennis. Hiervoor had ik minder affiniteit met tennis, maar door Personal Tennis ben ik heel enthousiast over tennis geworden en ook over het beroep tennisleraar. In deze 3 jaar ben ik gegroeid van een nieuwsgierige sportfanaat tot een volwaardig tennisleraar. Dit heb ik alleen kunnen bereiken door de werkwijze van Personal Tennis. Personal Tennis heeft namelijk duidelijke doelen gemaakt met mij waar wij samen naar toe konden werken. Hierdoor heb ik mij op een prettige manier kunnen ontwikkelen in deze branche. De sterke punten van Personal Tennis zijn communicatief zeer vaardig naar trainers en klanten, wordt goed rekening gehouden met de wensen van de trainers, een zeer prettige werksfeer en er zijn genoeg mogelijkheden om door te groeien in het bedrijf. Samenvattend ben ik dus zeer tevreden over Personal Tennis en ben ik blij dat ik leraar mag zijn van deze fantastische tennisschool.
Personal tennis is een tennisorganisatie waar ik mij als tennistrainster erg op mijn plek voel. Het is een gedreve bedrijf waar fanatiek les gegeven wordt aan verschillende doelgroeppen. De samenwerking in het team ervaar ik als zeer prettig, dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijheid die het bedrijf bied. Ondanks mijn zware blessure van afgelopen seizoen, heb ik steeds de steun ervaren vanuit het team en het bedrijf waar ik de kracht uit haal om door te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid