facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal Fysio

Personal Fysio

Info

Een duidelijke diagnose, de meest efficiënte therapie en training. Snel van uw pijn af en weer fit voor het dagelijks leven, werk en sport.

Geschiedenis

Personal Fysio wil zich onderscheiden door te streven naar een hoger nivo als het gaat om persoonlijke benadering, het toepassen van kennis, vaardigheden en de laatste (wetenschappelijke) inzichten. Het op peil houden en verder ontwikkelen van dit nivo vereist investering in tijd. Wij kiezen ervoor die noodzakelijke tijd ook echt te reserveren voor jou. Dit betekent dat er geen behandeling in grote groepen plaats vindt en dat er altijd persoonlijke begeleiding is.
We geven antwoord op vragen als: Wat is er aan de hand? Hoe kom ik eraan? Hoe lang gaat het duren? Welke consequenties heeft het voor mij? Hoe kunnen we het probleem oplossen?
Daarnaast houden we rekening met de mens achter de cliënt. Je persoonlijke omstandigheden hebben grote invloed op je dagelijks functioneren in je werk, gezin en sport. Voldoende aandacht voor jouw persoonskenmerken en omgevingsfactoren draagt bij aan een compleet behandelplan en/of trainingsschema.

Adres: Podium 9, 4337wv Middelburg
Telefoonnummer: 0642842051
Stad: Middelburg
Route: Podium 9
Postcode: 4337wv


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapiezeeland Fysiotherapiezeeland 3 km Kort snelle analyse van klacht gekregen met plan van aanpak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid