facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal Fitness Nederland Westland

Personal Fitness Nederland Westland

Info

Healthstudio & personal coaching. Samen met jou werken we aan jouw persoonlijke doelen tot een gelukkig en gezond leven!



"Bij Personal Fitness Nederland coachen wij je naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven.Onze gecertificeerde personal trainers in Poeldijk kunnen je o.a. helpen met:- 5, 10 of 15+ kg afvallen met blijvend resultaat- Fitter, strakker en sterker worden- Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou- Tegen het scherpste tarief uit de regioWij werken met onze bewezen methode die uit drie pijlers bestaat:- Beweging: trainen met jouw personal trainer en in kleine groepjes- Voeding: individueel advies afgestemd op jou- Mental coaching: jij je gedachten de baas wordt en zelfverzekerd in je vel zitWij geven altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 22.000 Nederlanders volgden het programma met succes! Ben jij de volgende?"
Adres: Nieuweweg 5, 2685 AP Poeldijk
Telefoonnummer: 0618183575
Stad: Poeldijk
Route: Nieuweweg 5
Postcode: 2685 AP



op zoek naar gerelateerd: Personal Fitness Nederland vestigingen, Personal Fitness Haaksbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hip Haar by Sanne Hip Haar by Sanne 334 meter Kapster thuis of bij u aan huis
Blue NRG Products by Nicolette Blue NRG Products by Nicolette 822 meter Goede service
Schoonheidssalon Esté- Beauté Schoonheidssalon Esté- Beauté 2 km Een heerlijke behandeling met hoofdmasage. Het was zalig. Schoon en relaxed ging ik w...
VacuStep Den Haag B&BB VacuStep Den Haag B&BB 7 km VacuStep Afslankstudio Bod&Beauty Boutique �
Recensies
Wat ben ik blij dat ik bij Anouschka en Melangelo terecht ben gekomen. De begeleiding is heel fijn en betrokken. Niet alleen door middel van afvallen maar ook voeding, mentale gezondheid en heel veel positiviteit. Inmiddels ben ik 9 kilo afgevallen maar zit ik ook veel lekkerder in mijn vel en voel ik mij fitter. Echt een aanrader!
Ik heb ca 8 maanden met veel resultaat maar vooral ook plezier aan mijn conditie en fitheid gewerkt. Melangelo en Anouschka zijn gedreven, enthousiaste en inspirerende coaches die de lessen leuk en afwisselend maken maar je ook gedurende de week motiveren en aanmoedigen door hun persoonlijke benaderingen en “reach-outs”. Naast het verliezen van 6 kg, een fitter lichaam krijgen en dus ook meer energie, heb ik nu ook een levensstijl incl voedingstips kunnen aanmeten die er voor zorgt dat ik nu zelf kan zorgen voor juiste balans en dat is de grootste winst. Dit had ik niet kunnen doen zonder deze 2 toppers.
In maart ben ik begonnen bij Personal fitness Nederland in Poeldijk en ben erg tevreden. Dankzij de goede en fijne begeleiding van mijn personal trainster Anouschka ben ik in 10 weken al 10 kilo afgevallen. Het sporten in kleine groepjes en individueel is erg fijn en goed vol te houden.
Het allerfijnste van PFN in Poeldijk waren de coaches! Stuk voor stuk hele leuke mensen die je weten te motiveren en geen oordeel hebben
Ik ben in september 2021 begonnen met trainen bij PFN Poeldijk. Anouschka en haar team hebben mij geholpen om weer plezier te krijgen in het trainen en op een andere manier te kijken naar voeding, geluk en succes. Na 13 maanden was ik 22 kg afgevallen, voel me fit, gezond en vol energie. Half oktober heb ik het traject afgerond en ben ik op eigen kracht verder gegaan. Anouschka is nog altijd betrokken en vraagt mij geregeld hoe het gaat. Een aanrader voor iedereen die in een gemoedelijke sfeer met persoonlijke aandacht aan zichzelf wil werken.
Na een jaar begeleiding bij Personal Fitness in Poeldijk kan zeggen dat het echt TOP is. Elke week nieuwe kleine doelen maken die haalbaar zijn, qua sporten, voeding en coaching. Hele fijne begeleiding die met je mee denkt als je ergens tegenaan loopt en opzoek gaat waarom iets niet lukt. Ik heb er echt heel veel geleerd en goede handvaten gehad om mee verder te gaan. Anouschka ik ga ons wekelijkse praatje, je enthousiasme, motivatie en positiviteit zeker missen.
Ik heb een jaar 1 op 1 training gehad bij personal fitness. Altijd met plezier getraint met mijn coaches. Goede begeleiding over voeding, beweging en je lekker in je vel voelen. Nu sport ik nog steeds bij personal fitnes en ik kan nog steeds met vragen bij ze terecht. De workshops en bootcamps geven ook weer een leuke toevoeging aan sporten. Ik raad iedereen personal fitnes aan.
Personal fitness Nederland - vestiging Poeldijk Heerlijke ‘no-nonsens’ benadering, veel ervaring en kennis in een informele sfeer. Wil je fitter worden en/of afvallen dan ben je bij Anouschka en Melangelo aan het goede adres : Ik ben inmiddels zelf in spiermassa toegenomen en in gewicht 7 kg afgevallen. Ben nu gestart met m’n 2e traject van een half jaar. Heel afwisselend en korte intensieve sessies van een half uur. Misschien snel tot ziens!
Als je persoonlijke aandacht wilt, dan moet je je zeker aanmelden! Coaches zijn leuk in de omgang, sfeer op de sportschool is laagdrempelig, ik ervaar een warm familie gevoel. Er worden leuke activiteiten en workshops georganiseerd. Misschien even wennen aan dat er niet overal apparaten staan, zoals op grote sportscholen, maar je krijgt wel een workout op je eigen niveau en wordt rekening gehouden met blessures of als je even niet lekker in je vel zit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid