facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal Fitness Heerde

Info

Bij Personal Fitness Heerde ga jij je doelstellingen behalen door focus op voeding, beweging en mentale coaching! Kom ook eens vrijblijvend kennismaken!



"Bij Personal Fitness Nederland coachen wij je hoogstpersoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Heerde werken met onze bewezen methode die bestaat uit drie pijlers die elkaar versterken:- Beweging: trainen met jouw personal trainer en in kleine groepjes- Voeding: individueel advies afgestemd op jouw leven- Mental coaching: zodat jij je gedachten de baas wordt en zelfverzekerd in je vel zit. Deze combinatie is de beste garantie voor succes op de korte en de lange termijn. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 20.000 Nederlanders volgden het programma met succes. Ben jij de volgende?"
Adres: Bonenburgerlaan 18a, 8181he Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 06-19080048
Stad: Heerde
Route: Bonenburgerlaan 18a
Postcode: 8181he



op zoek naar gerelateerd: Personal Fitness Nederland, Personal Fitness Haaksbergen, Personal Fitness Nederland vestigingen, Personal Fitness Nederland opzeggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makkers van Wilma Makkers van Wilma 175 meter "Makkers van Wilma" Spelend in de Superleague (landelijk)
Budgetcoach Caroline Budgetcoach Caroline 304 meter Een budgetcoach helpt anderen weer inzicht en overzicht te krijgen in hun eigen finan...
Funky Factory Charmain Funky Factory Charmain 841 meter Zumba en Streetdance dansschool in Heerde.
Ik Lief Je Ik Lief Je 916 meter
G.V. Pegasus G.V. Pegasus 1 km Gymnastiekvereniging Pegasus in Heerde is een sportieve vereniging waarbij op elk niv...
LifeWell LifeWell 1 km LifeWell biedt ondersteuning voor mensen die meer energie kunnen gebruiken, vitaal wi...
Horse2Heart - Therapie, Coaching en Pastoraat met paarden Horse2Heart - Therapie, Coaching en Pastoraa... 1 km Praktijk voor therapie, coaching en pastoraat met paarden
Top training Salaysa Top training Salaysa 1 km • Kickboksen • Boksen • Circuittraining • Tabata-workout • Weerbaarheidstraining • ...
Sportschool Bijsterbosch Heerde Sportschool Bijsterbosch Heerde 2 km Nette sportschool met behulpzaam en attent personeel. Prima begeleiding en schone kle...
Recensies
Een aantal jaren met veel plezier getraind onder de bezielende leiding van Marco, Monta en Sharona. De trainers zijn erg flexibel ingesteld en denken met je mee waardoor er nooit een excuus kan zijn om niet te komen trainen. ...en als je er bent....leuke, afwisselende oefeningen die aansluiten bij de trainingsdoelen van alle deelnemers. Veel gelachen met elkaar en ook mijn trainingsdoel soepelheid ruimschoots gehaald. Vindt je sporten niets?.......hier ga je sporten ZEKER leuk vinden en kun je al je gestelde doelen écht halen zonder blijvende terugval
Wat als je denkt: ik moet toch eens wat aan beweging gaan doen, maar wat? Dan is personal fitness Heerde de juiste plek. Met enthousiaste coaches Marco en Monta heb ik een betere conditie opgebouwd, heb ik een krachtiger lijf, ben ik me bewuster van mijn eetgedrag hoewel dit een valkuil blijft, maar bovenal heb ik zo ontzettend veel plezier in sporten gekregen!! Ik train alweer een paar jaar 3 keer per week. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Een echte aanrader!
Ik vond het fijn te fitnessen onder begeleiding van Marco R Hij pept je op tijdens de oefeningen, wat ik erg prettig vond en Monta en ook een x van Sharona! Verandering van spijs doet eten zeg ik dan maar. Wèl jammer dat er tè weinig begeleiding was, qua weegmomenten en "eet/voedings" begeleiding. Vind dat daar vàste momènten voor ingebouwd moet worden. Dat de instructeur dat kenbaar maakt en niet wij als sporters.
Ik sport al 1,5 jaar met veel plezier bij Personal Fitness Heerde. Het sporten is uitdagend en de begeleiding is super geregeld! Ook met de voeding helpen ze goed het onder de knie te krijgen waardoor je ook echt aan je doelen kan werken. Ik hoop nog lang bij ze te kunnen blijven sporten.
Personal fitness Heerde, kleine, maar o zo fijne, studio om wekelijks een paar keer te trainen o.l.v. Marco of Monta! Al bijna 4 jaar ga ik hier 3x in de week met veel plezier naar toe! Een aanrader voor een ieder die een gezondere, fitterelevensstijl wil!!
Ben op 22 september 2022 begonnen bij personal fitness in Heerde. Met goede coaching. Doe het met veel plezier en intussen 15 kilo afgevallen. Door de goede coaching heb ik dit kunnen bereiken wat ik ook nodig heb. Raad dit ook iedereen aan om dit te gaan doen. Ze helpen jou.
Jong of oud, bij personal fitness in Heerde sport iedereen met veel plezier. 3 jaar geleden gestart als klant en nog steeds kom ik er graag. Niet alleen voor sporten maar ook voor fijne gesprekken, steun en lieve medesporters Wil jij fit for life zijn? Stap dan binnen en start al vandaag!
Met veel plezier sport ik al ruim twee jaar bij personal fitness Heerde. De persoonlijke benadering en het goed luisteren en meedenken in mogelijkheden brengt mij veel. Mogelijkheden zijn eindeloos en de persoonlijke benadering stimuleert mij enorm. Ik dacht dat ik niet hield van sporten, maar hier geniet ik er van. Het is een totaalpakket wat er geboden wordt, ook mbt lifestyl en het is aan mij wat ik ermee doe. Ik raad dit ten zeerste aan!
Al ruim 4 jaar sport ik met heel veel plezier bij Personal Fitness Nederland - Heerde. Hier heb ik het plezier in het sporten gevonden! Al binnen 1 jaar mijn doel behaald én al 3 jaar weten te behouden . Door het volgen van de workshops en het werkboek heb ik de juiste mindset gekregen, waardoor ik me fit, in balans voel en heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen. Ik kan het iedereen aanraden! Ga het DOEN!!
Enthousiaste trainers die je het beste in jezelf naar boven laten halen, hét adres voor een gezondere leefstijl! Fijne combinatie van training, voeding en coaching. Het heeft mij blijvende verandering opgeleverd, waardoor ik meer energie heb en goed in mijn vel zit :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid