facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal Body Care

Personal Body Care

Info

Wil jij ook een gezonde geest in een fit lichaam? Dan ben je bij Personal Body Care aan het juiste adres. Kies voor persoonlijke sportbegeleiding, deskundig voedingsadvies op maat of privé kickboksles door een ervaren personal trainer.



"Via onze personal fitness trainers in Venlo / Blerick krijg je individuele begeleiding bij fitness en nog meer uiteenlopende sporten. Zo beweeg je met persoonlijke aandacht naar je sportieve doelen.Naast personal training, fitness en sportbegeleiding krijg je ook advies inzake gezonde voeding van onze voedingsdeskundige.Samen met de juiste beweging en voldoende rust is gezonde voeding de basiscombinatie voor een vitaal leven. Hiermee krijg je namelijk weer meer balans in je leven.Zie ook wel onze tevreden klantreacties op onze website en Facebook pagina.Plan vandaag nog een gratis en volledig vrijblijvende intake in met een van onze vrouwelijke of mannelijke personal trainers!"
Adres: Roermondsestraat 72, 5912 AL Venloo, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0613850932
Stad: Venloo
Route: Roermondsestraat 72
Postcode: 5912 AL



op zoek naar gerelateerd: Voedingsconsulent Venlo, Rick personal trainer, Voedingscoach Venlo, Reform Training
Recensies
Via Via goede resultaten gehoord over Rick, naar aanleiding hiervan contact opgenomen voor PT 3x p.week. Eigenaar Rick en collega Michel geven de juiste begeleiding in trainingsschema en voeding. Lang verhaal kort, ben zeer tevreden over Personal Body Care en deze 1op 1 training is zeker een aanrader.
Nu circa 6 weken bezig met Rick en Michel en ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Mijn lichaam verandert duidelijk door hun advies en trainingen. Het werk moet je natuurlijk zelf doen maar je wordt top bijgestaan in je avontuur. De heren spreken uit ervaring en dat is duidelijk te merken. Het doel is niet alleen maar trainen, afzien en diëten maar ook rust en af en toe doen waar je zin in hebt. Dat houdt het makkelijk om en leuk om vol te houden! Heren alvast bedankt en we gaan nog even door!
Top begeleiding! Mijn doel om sterker te worden en af te vallen lukt onder begeleiding van deze toppers heel goed! Het zijn leuke, afwisselende en gezellige lessen, ook met 2x in de week trainen. Daarnaast fijne voeding schema’s waarbij ook gekeken wordt naar eigen voorkeuren. Bij vragen krijg je altijd snel antwoord. Zeker een aanrader!
Sinds een jaar in training bij Rick/Michel. Zeer prettige omgang in een professionele omgeving met een doelgerechte aanpak! Training is met de beste zorg en focus op mijn persoonlijke aandachtspunten. Ga zo door toppers!
Ik ben nu zo'n 7 weken bezig met krachttraining en zie en merk al duidelijk resultaten. Rick en Michel geven goede adviezen en letten er heel erg op dat ik gezien m'n kwetsbare rug de oefeningen goed uitvoer en niet overbelast. De periodieke metingen motiveren extra. Een training is nooit saai want Rick en Michel zorgen voor veel afwisseling in de oefeningen. Super! Mooie trainingsruimte, schoon en met moderne apparatuur. Daarom geef ik PBC 5 sterren.
Ik voel me veel fitter en gezonder sinds ik begeleid word door een van de fitness trainers van Personal Body Care! Echt super goede begeleiding! Die mensen hebben echt zorg voor jou en voor jouw lijf. Zeker aan te raden!
Fijne 1 op 1 begeleiding met echt oog voor klant, alles word rustig uitgelegd en er word samen gekeken naar doelen. Voedingsschema opmaat van je doelen en er word rekening gehouden met wensen waar mogelijk. Echt een aanrader!!
Fijne PT Studio! Goede begeleiding in je doelstellingen. Al meer dan een jaar een tevreden klant
Aanrader! Goede begeleiding. Oefeningen goed en tot maximaal uitvoeren is lastig zonder begeleiding, daarom gekozen voor personal body care. Voor maximaal resultaat zeer zeker aan te raden!
Hele fijne mensen met veel ervaring die niet bang zijn om de grens op te zoeken! Super fijne zaak, meer dan tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid