facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Persign

Persign

Info

''PERSONAL DESIGN THAT FEELS LIKE HOME''

Geschiedenis

''PERSONAL DESIGN THAT FEELS LIKE HOME''

Adres:
Telefoonnummer: +31 683200905
Stad: Bunde


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StuCon Advisory StuCon Advisory 726 meter Het bepalen van uw (online) positionering en communicatie richting de markt? StuCon A...
Twizz Marketing Support Twizz Marketing Support 823 meter Ik werk al jaren met Twizz samen. Vertrouwd, flexibel en kundig. Dennis is een pretti...
Recensies
Studio Persign werd mij geadviseerd met de woorden: dat was het best bestede geld van de hele verbouwing. Het was best wel een drempel om iemand in de arm te nemen voor de verbouwing van het appartement dat ik net gekocht had maar Tessa is erg snel met het doorgronden wat ik wil en niets is haar te veel om het eindresultaat zo te krijgen dat ik er echt gelukkig van word.Ik kan het iedereen aanraden!
Tessa heeft alle tijd genomen om onze plannen en ideeen door te nemen en om zo samen tot een mooi ontwerp te komen. Meerdere keren ook op locatie geweest om te kijken naar praktische zaken en de haalbaarheid van het ontwerp. Uiteindelijk zeer tevreden over het ontwerp en de presentatie, ook ons logo is top. Tessa is enthousiast en betrokken, fijn om mee samen te werken.
Tessa nam de tijd en luisterde goed naar onze ideeën en dacht met ons mee naar wat zowel Financieel als qua wensen bij ons past. Zeer onder de indruk van haar input en creativiteit. Een aanrader!
Persign maakte voor ons schitterende ontwerpen. Bij de intake werd er heel erg goed geluisterd naar onze wensen en wat onze smaak was. Hierdoor was het eindresultaat perfect op ons afgestemd. Ik kan Persign aan iedereen aanbevelen.
Tessa nam alle tijd om onze plannen door te spreken en het was geen probleem naar de locatie te gaan kijken. Ook een tweede keer de plannen doorlopen en eventueel aan te passen was allemaal geen probleem. Erg goede ontwerpen en oog voor persoonlijke aandacht!
Tessa heeft onze badkamer ontworpen. Aan het definitieve ontwerp ging veel overleg vooraf ook met de aannemer. Contacten waren altid zeer prettig en constructief.
Persoonlijk en enthousiast. Luisteren goed naar de wensen en combineren deze met eigen ideeën om tot een mooi ontwerp te komen! Blij met de 3D beelden, zo krijg je beter inzicht in het uiteindelijke eindresultaat.
Top! En hele aardige mensen die de tijd voor je nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid