facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pernu - Werk aan een nieuwe toekomst

Info

Pernu is een detachering-, uitzend- en werving & selectiebureau in Zeist (Utrecht).



"Pernu is al meer dan 13 jaar dé specialist in het werven, selecteren en detacheren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wajong / doelgroepregister.Werkgevers helpen wij met het vinden én behouden van deze mensen. Werkzoekenden helpen wij door middel van persoonlijke aandacht én maatwerk aan de juiste baan."
Adres: Amersfoortseweg 10, 3705GJ Zeist
Telefoonnummer: 030 30 314 30
Stad: Zeist
Route: Amersfoortseweg 10
Postcode: 3705GJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pernu Power, Pernu vacatures, E uur pernu, Wajong werk, Werken bij, Werk voor mensen met een verstandelijke beperking, Autisme werk zoeken, Onbeperkt in je werk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
24People Utrecht 24People Utrecht 2 km Hoofdkantoor 24People. Zelf werkzaam als vestigingsdirecteur 24People Automotive Midd...
Recensies
Na een belletje een gesprek gehad met Imke bij Heattransformers, dit verliep heel soepel door de goede begeleiding vanuit Pernu. Aangenomen bij Heattransformers liep het allemaal een beetje anders dan ik had verwacht en ook hier werd super op gereageerd en gekeken naar oplossingen ipv alleen naar het probleem. Nu na een jaar via Pernu gewerkt te hebben bij Heattransformers werk ik als Technisch Adviseur en zit ik heerlijk op mijn plek met fijne colega's bij een leuk ondernemend en groeiend bedrijf. Al met al Pernu helpt jongeren echt op maat om binnen een bedrijf een aanwinst te kunnen zijn, ze kijken naar je kwaliteiten en niet naar je gebreken. Imke nogmaals super bedankt voor al het fijne contact het afgelopen jaar en ik wens iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt zulk vakwerk op maat, zodat iedereen zijn volle potentie kan benutten.
Pernu is een fijne uitzendbureau om mee samen te werken. Ze zijn begripvol, denken met je mee en zoeken naar de vacatures die bij jou passen. Zo gaan ze ook mee met sollicitaties en helpen indien nodig aan begeleiding op de werkvloer. Ik heb nu een baan waar ik helemaal op mijn plek zit en dat is mede dankzij Pernu. Bedankt!
Na mijn aanmelding werd ik vrijwel direct uitgenodigd voor een kennismaking. Het werd een ontspannen gesprek met een recruiter die vervolgens meeliep en leefde. Altijd spannend, solliciteren, maar met een supporter die bijna 24/7 voor me klaar stond is het een fijn traject geworden. Met als resultaat de baan die ik graag wilde en bij me past. En begeleiding op de werkvloer ook nog. 5 sterren dik verdiend!
Drie keer niks, probeer al voor 2weken in contact te komen met de persoon die gaat over de vacature word gewoon simpelweg niet terug gebeld ookal bel ik elke dag meerdere keren. Heel slecht en niet bestemd voor mensen die door middel van hun beperking duidelijkheid nodig hebben, want dat ga je hier niet vinden. Ik vind het heel jammer dat er op de site een heel mooi verhaal staat en deze dan in de praktijk helemaal niet klopt. ik dacht eindelijk een goeie en passende baan gevonden te hebben maar uiteindelijk is dit bedrijf zoals alle uitzendbureaus heel erg teleurstellend.
Goed bedrijf . Ik heb vanaf 2019 via pernu gewerkt bij 2 verschillende bedrijven . Goed geholpen. Als ik wat is kun je altijd bellen en word er gekeken of ze wat voor je kunnen betekenen .
Ik heb zeer goede ervaring met Pernu B.V. Ten eerste vind ik de communicatie heel goed en duidelijk. Als ik vragen heb staan ze ook altijd voor me klaar. Erg vriendelijk personeel. Echt top.
Hele fijne uitzendbureau, goed contact, makkelijk bereikbaar, denken graag met je mee. Ze zijn er echt voor hun medewerkers en dat is ook goed voelbaar. Heel fijn!!
Communicatie is goed toen ik over genomen bent door een andere contact persoon werd het een stuk beter.
Gespecialiseerd detacheringsbureau voor mensen met een arbeidsbeperking. Waaraan merk je dit? - Geven tips ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek en zijn bij het gesprek aanwezig om jou te helpen als dat nodig is - Jouw contract wordt uitgebreid met je doorgenomen en ze nemen de tijd om je vragen te beantwoorden - Duidelijke communicatie - Blijven betrokken bij jouw persoonlijke ontwikkeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid