facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Permsal

Permsal

Info

Permsal Magnesium biedt verschillende zuivere magnesium producten aan om snel en efficiënt klachten te verlichten.

Geschiedenis

Permsal Magnesium biedt zuivere magnesiumproducten aan die klachten snel en gemakkelijk door middel van opname via de huid verlichten.

Adres: Vrachelsestraat 52, 4911BJ Eind Van Den Hout, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06-83990190
Stad: Eind van Den Hout
Route: Vrachelsestraat 52
Postcode: 4911BJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Permsal producten, Permsal inloggen, Permsal Magnesium voetenbad, Permsal Den Hout, Permsal Breda, Permsal magnesium gel, Permsal Magnesium waar te koop, Permsal bad
Recensies
Bestelling hier gedaan via Total Health. Maar na 4 weken nog steeds niets ontvangen. Er is een paar keer gezegd dat ik de levering de volgende dag zou ontvangen, maar niet dus. Zeer slechte service. Ik raad iedereen af hier iets te bestellen.
Wat een topdag! In de ochtend info omtrent alle facetten van het mineraal magnesium, daarna heerlijke smoothie en lunch en dan het ervaren van magnesium op allerlei wellness manieren, dat noem ik het aangename met het nuttige verenigen!
Duidelijke uitleg over de Magnesium producten.. Super ervaring gehad met de flat sessie, andulatiebank, infrarood sauna enz.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid