facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PERLO boatcovers

PERLO boatcovers

Info

PERLO bootkappen verzorgt voor u :
Bootkappen,sprayhoods,dektenten en afdekzeilen.

Geschiedenis

Materialen

Materialen die wij gebruiken

Alle materialen, die door ons gebruikt worden, zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Dit geldt zowel voor de stoffen als voor het roestvrijstaal. Maar ook voor details als het garen waarmee uw kap genaaid wordt.



Stoffen: Ons gepatenteerd topproduct is een materiaal bestaande uit drie lagen. De weerbestendige "buitenstof" (geleverd in de door u gekozen kleur), de tussenlaag is een waterdichte synthetische rubber laag, de "binnenstof" is schimmelwerend, en wordt uitgevoerd in een schitterende zwart of licht grijs geweven textielsoort.




Ramen: De ramen, van een zeer hoge kwaliteit, hebben als grootste voordeel dat deze aan beide zijde gepolijst zijn. Hierdoor is de helderheid hoger dan u gewend bent, en het vuil zal op het bijzonder glad gepolijste oppervlak weinig grip hebben . De ramen worden gesealed, de afwerking is een streling voor het oog, en de voordelen hiervan zijn talrijk: o.a. absoluut geen lekken, geen hinderlijke opstaande randjes waarin water blijft staan, eenvoudiger onderhoud, langere levensduur.






Beslag: Het buizen frame dat door ons gebruikt wordt, is altijd van roestvrijstaal (kwaliteit 316). De uitvoering van het beslag is dikwandig, wat een hoger stabiliteit garandeert. Uiteraard wordt alles uitgevoerd in gepolijst hoogglans.

Adres: Park Forum 1102, 5657 HK Eindhoven
Stad: Eindhoven
Route: Park Forum 1102
Postcode: 5657 HK



op zoek naar gerelateerd: Zeilmakerij Eindhoven, Pro Seal
Recensies
Goede zeilmaker, wel heel jammer dat de service achteraf een beetje tegenvalt.
Professionele Zeilmakerij met veel kennis en kunde. Vriendelijk personeel. Ze leveren goed afgewerkte producten.
Goede kwaliteit zeil om de veranda dicht te maken en super service!!!
Vriendelijke mensen en je hoeft nooit lang te wachten om te lossen!
Zeer coöperatief!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor PERLO boatcovers.

Eindhoven botenservice

openingstijden, locatie, vervoer. Park Forum 1102 eindhoven jachthaven kaart stadsplattegrond, satellietweergave. PERLO boatcovers adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met PERLO boatcovers. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over PERLO boatcovers delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid