facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Perfotube bv

Perfotube bv

Info

Staalhard de perfecte presentatiesystemen

Geschiedenis

Perfotube: de onzichtbare kracht achter de retailprofessional

Perfotube is een Nederlands bedrijf, dat zich al 15 jaar volledig toelegt op de productie van metalen presentatiesystemen voor de Retail.


Modulaire metalen presentatiesystemen
Wij leveren vijf standaard basissystemen voor de retail, elk met zijn eigen uitstraling en toepassingsmogelijkheden. Daarnaast ontwikkelen we specials op klantspecificatie.

•Tube System
•Plug System
•Line System
•Mono System
•Lunar System


Altijd een passend presentatiesysteem
Wij produceren onze systemen in eigen beheer. Daardoor kunnen we altijd een presentatiesysteem leveren dat past bij uw gewenste uitstraling. En minstens zo belangrijk: een systeem dat past binnen uw budget. Maar wij bieden u ook letterlijk een passend presentatiesysteem; door de modulaire opzet hoeft u zich geen zorgen te maken of alle onderdelen en accessoires wel op elkaar aansluiten.


Dé productiepartner voor retailer, interieurbouwer en architect
De afgelopen decennia is de retail verregaand geprofessionaliseerd. Als gevolg daarvan zijn er vaak meerdere partijen betrokken bij de inrichting van een winkel. Interieurbouwers, designers en architecten, en natuurlijk de retailer zelf. Wij werken nauw samen met al deze betrokken partijen, waarbij wij graag constructief meedenken om tot optimale oplossingen te komen.


Onzichtbare kracht achter de retailprofessional
Met de oplossingen die wij leveren, willen wij de onzichtbare kracht achter de retailprofessional zijn. Want uiteindelijk draait het niet om onze systemen, maar om wat onze klanten ermee bereiken. Een sterkere merkbeleving of effiëntere winkelinrichting. Betere presentaties met meer gebruiksgemak. Hogere omzetten en een betere ROI. Dat is ons bestaansrecht.

Adres: De Hooge Hoek 13a, 3927 GG Renswoude
Telefoonnummer: 0318-574015
Stad: Renswoude
Route: De Hooge Hoek 13a
Postcode: 3927 GG


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Perfoline, Stalen kader op maat, Metalen meubels op maat, Aluminium haakprofiel
Recensies
Gaaf bedrijf, denkt goed mee, maakt mooie stalen producten. Erg tevreden over de kwaliteit en service!!!
Vertaald door Google Uitstekend gezelschap, het personeel spreekt goed Engels, lossen duurde 10 minuten 5+ Origineel Отличная фирма,персонал хорошо разговаривает на английском языке, выгрузка заняла 10 мин 5+
Vertaald door Google Snel en probleemloos lossen Origineel Szybko sprawnie bez problemów rozładunek
Vertaald door Google Verbazingwekkend.. Origineel Amazing..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid