facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Perfectkeur

Perfectkeur

Info

Perfectkeur BV | Bouwkundig Onderzoek | Energieadvies | Onderhoudsplanning | 0800-0900200 (gratis) | [email protected] | www.perfectkeur.nl

Geschiedenis

Perfectkeur is een landelijk opererende organisatie, die actief is op het gebied van bouwkeuringen, onderhoud en beheer van woningen en onroerend goed voor particulieren, instellingen en het midden en kleinbedrijf. Het ontstaan van Perfectkeur komt voort uit een aannemers en onderhoudsbedrijf. Vaak werd onze hulp ingeroepen door soms tot wanhoop gedreven kopers van een woning, die er na de koop achter kwamen dat de bouwkundige staat van de woning vele malen slechter was dan ze hadden ingeschat. Daarnaast kwamen we zowel bij het assisteren van aannemers alsmede bij het afhandelen van opleveringen schrijnende situaties tegen met betrekking tot de kwaliteit van de bouwwerkzaamheden.

Onze taak

Al vele jaren maakt Perfectkeur het onderscheid in de markt, door op veel punten net iets verder te gaan! In ontwikkeling van rapportages en inspectiemethoden is Perfectkeur BV een absolute voorloper in de markt. Als ISO-9001 en BRL-9500 gecertificeerd inspectiebedrijf is ons kwaliteitsniveau gewaarborgd.

Producten

Bouwtechnische keuring
Bouwkundig consult
Betonrotkeuring
Asbestinventarisatie
Oplevering nieuwbouw
Funderingsonderzoek
Energielabel woning
Energieadvies woning
Energielabel zakelijk
Energieadvies zakelijk
Binnenmilieuadvies en label
Meerjaren Onderhoudsplan
Onderhoudsplan zelf maken
Vooropname / 0-meting
NAP-Hoogtemeting
Deformatie inspectie
Depot Akte / Bouwexploot
Scheurmeters
Technisch beheer vastgoed
Schade-expertise
Juridische geschillen
Videoscope inspectie
Gevel inspectie
Thermografische inspectie
Gas & Elektra NTA-8025



"Perfectkeur B.V. is een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt, dat zit al in onze naam. Daarom leggen wij de lat hoog. Mede daardoor zijn we uitgegroeid tot de bevlogen marktleider en landelijk specialist op het gebied van Bouwkundige Keuringen, Asbestinspecties en Energieadvies.Grote onderlinge betrokkenheid van ons team is de basis voor de relatie met onze klanten. Dagelijks helpen wij vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig, onze particuliere en zakelijke klantenkring. Dat zorgt voor veel trouwe klanten. Onze medewerkers zijn vasthoudend en laten niet los als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen.Dat wordt gewaardeerd.Daar zijn we trots op!"
Adres: Kerkstraat 36, 3341LE Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 0800-0900200
ln.ruektcefrep@ofni
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Kerkstraat 36
Postcode: 3341LE



op zoek naar gerelateerd: perfectkeur beoordeling, perfectkeur vacature, perfectkeur recensies, perfectkeur energielabel, perfectkeur ervaringen, werken bij perfectkeur, perfectkeur reviews, perfectkeur amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Schoof Kledingreparatie & Stomerij De Schoof Kledingreparatie & Stomerij 429 meter Vandaag bezocht om een aantal sleutels bij te laten maken, duurde ongeveer een uurtje...
Signpower Reclame Productie Signpower Reclame Productie 435 meter Top bedrijf klant is koning en ze nemen echt de tijd om tot een gepaste oplossing te ...
WebPixels WebPixels 781 meter WebPixels BV levert al bijna 10 jaar diverse betrouwbare en slimme online toepassinge...
Perfect Glas & Slot Perfect Glas & Slot 2 km Zeer tevreden over Perfect Glas. Hebben een aantal ramen vervangen. Perfect gedaan. D...
GroenErvaren E-magazine GroenErvaren E-magazine 2 km Wij verbinden kennis, producten en mensen in de maritieme en logistieke sector door h...
Waar & Partners Waar & Partners 2 km Ben blij dat ik daar jaren geleden al mijn verzekeringen heb geplaatst. Altijd snel a...
Recensies
Omdat we een nieuwbouw huis hebben gekocht twijfelde ik sterk of een bouwkundige keuring wel nodig was, maar met alle bevindingen en tips waar je zelf geen weet van hebt, ben ik heel blij dat ik een bouwkundige keuring heb laten uitvoeren. Op de kruipruimte stond een kast. De keurder had niet hoeven wachten tot die was leeggehaald en verwijderd, maar deed dit wel en er bleek hier sporen van een schimmel te zitten, die erg op boomtakken leken. Dus hier ook makkelijk mee te verwarren, maar bij een latere inspectie van een zwamexpert werd bevestigd dat dit een zwam was. Dus echt kennis van zaken! Ook de afspraak verzetten die door de makelaar gemaakt was, ging heel makkelijk via whatsapp.
Na doorverwezen door mijn makelaar is er snel contact gelegd. Het huis was erg complex om te meten, toch kon de inspecteur snel en eenvoudig alles meten. Na nog wat vragen per mail kon ik het rapport direct inzien. De inspecteur aan huis kwam professioneel en betrouwbaar over. Gaf ook goede uitleg wat en waarom hij iets meten moest.
Rekening voor vloerreparatie. Over €10.000,- voor 2 halve dagen werk met 2 man. 14 stuks steunen van net 3 meter. Twee maal, via mail, gevraagd naar een gespecificeerde nota. Ook nog twee maal gebeld, maar krijg de nota niet. Zijn de steunen zo duur of verdienen de monteurs daar zoveel? Ik krijg sterk het gevoel dat het niet klopt.
Bouwtechnische inspectie voor de aankoop van een woning laten uitvoeren. Aardige inspecteur die veel uitleg gaf. Helaas bleek dat er achteraf behoorlijk wat puntjes zijn gemist die goed zichtbaar waren. Bij het melden van deze klacht werd er direct naar de voorwaarden verwezen en was de zaak afgedaan. Niet bepaald klantvriendelijk. Daarom: 4 sterren voor de aardige inspecteur, 1 ster voor de aftersales.
Wij zijn geholpen door een fijne medewerker met veel kennis, hij leverde goede tips tijdens de keuring en leverde een realistisch keuringsrapport waar we echt wat aan hebben!
Toen ik na de aankoop zonnepanelen wilde laten plaatsen bleek ik een huis gekocht te hebben met een ernstig rot dak en verpulverd dakbeschot. Dit zag de partij van de zonnepanelen binnen 5 minuten. In mijn rapport stond dat dakbeschot in voldoende conditie was en is er geen melding gemaakt waar een extra inspectie voor het dak werd aangeradenomdat ze er zelf niet op gaan. Ze zijn overigens ook niet in de buurt geweest wat wel had gemoeten volgens hun regels. Het rapport bleek overigens na 6 maanden al te verjaren, terwijl ik 6 maanden na de koop pas kon verhuizen. Dus alleen op basis hiervan was deze partij al geen goede keuze. Er is totaal geen medewerking of tegemoetkoming van Perfectkeur geweest, wat mij echt nog meer heeft teleurgesteld. Een extra zure appel dus, en zuur personeel!
Waardeloze partij. De inspecteur kreeg het voor mekaar om een compleet doorgezakt en verrot dak niet te op te merken. De inspecteur heeft nooit een dakpan geligt zoals beloofd op de website. Kort na onze verhuizing ontdekte wij dat er letterlijk en zichtbaar een rotte constructiebalk over de bakstenen muur was weggedrukt als gevolg van het doorgezakte dak. Door de onkunde van de inspecteur van perfectkeur hebben wij een volledig nieuw dak moeten laten maken. De uiteindelijke kosten waren circa 100.000. Perfectkeur heeft altijd alle schuld ontkend en loog glashard door te zeggen dat het dak ten tijde van de keuring nog in orde was. Dit is een grote partij waar naar mijn ervaring geen echte specialisten werken. Ik adviseer om met een kleinere partij in zee te gaan die wel zekerheid kan bieden.
Zeer goede ervaring met Perfectkeur. Ontzettend snelle service qua inplannen. Duidelijke communicatie. De keuring verliep soepel. Alles tot in de puntjes gecontroleerd en nagekeken. Veel kennis en informatie gedeeld tijdens het meekijken. Een dikke 10!
Letterlijk waar-de-loze keuring gehad 3,5 jaar geleden. Het rieten dak van het huis dat we kochten moet volgende maand vervangen worden voor 60.000€. De keurder van Perfectkeur gaf aan dat het nog wel 10-15 jaar mee zou gaan. Ja hoor ! En we hadden nog aangedrongen op iemand met verstand van rieten daken. Met een juiste keuring hadden we zo 10-20.000 van de koopprijs afgekregen daar ben ik 100% van overtuigd. Perfectkeur gaf geen sjoeger op mijn klacht. Heb eigenlijk nog steeds spijt dat ik er geen rechtzaak van gemaakt heb.
De Hypotheker heeft onze zorg voor een bouwkundige keuring uit handen genomen en gekozen voor Perfectkeur. Juiste keuze geweest! We hebben een veel uitgebreider rapport ontvangen dan we hadden verwacht. Keurig alle punten van de woning meegenomen en foto's van gemaakt. Een hele hoop dingen zijn naar voren gekomen waar we anders overheen hadden gekeken. De directkosten zijn wel gebaseerd op minimale reparatie, deze zouden wellicht wat hoger ingeschat mogen worden om een reëler beeld te krijgen. Achteraf ook nog het rapport fysiek thuis gestuurd gekregen in een mooi boekje. Dankjewel Perfectkeur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid