facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Perfecte Bruiloften

Perfecte Bruiloften

Info

Samen gaan we werken aan de grote dag waar jullie met veel plezier en mooie herinneringen op terug kunnen kijken. Laat mijn passie voor jullie werken!



"Weddingplanner & CeremoniemeesterLaat mijn passie voor jullie werken!"
Adres:
Telefoonnummer: 06-24281996
Stad: Beek


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sold Out Sold Out 39 km Sold Out
Day 2Njoy Day 2Njoy 100 km Day 2Njoy is gespecialiseerd in wedding-& eventplanning voor zowel grote als kleine e...
Recensies
Ontzettend blij met Cilvie als ons weddingplanner / ceremoniemeester. Allereerst heel fijn dat zij de structuur bewaard en ons kan voorzien van alle informatie over waar we aan moeten denken! Daarnaast kan ze ook heel goed meedenken over bepaalde ideeën die wij hadden voor onze bruiloft : Op de dag zelf hebben we Cilvie als een hele fijne steun ervaren. Wij hebben ons volledig kunnen ontspannen en geen enkel moment de tijd in de gaten gehouden of ons druk gemaakt over het programma. Alles liep, voor ons, op rolletjes ! Echt een aanrader wat ons betreft om Cilvie in te zetten tijdens je bruiloft en in de aanloop er naar toe!
Niks dan lof voor Cilvie/Perfecte Bruiloften. Vanaf het begin heeft Cilvie geluisterd naar onze persoonlijke wensen en leuke ideeën toegevoegd. Ze gaf goede tips en heeft de structuur in de planning gebracht die we zelf niet konden brengen. Helaas kon Cilvie niet zelf op onze bruiloft zijn, maar zij heeft dit deskundig en tijdig opgelost en voor ons een goede alternatieve ceremoniemeester geregeld, terwijl ze toch op de achtergrond betrokken bleef.
Cilvie was onze ceremoniemeester op onze bruiloft en wat een topper!! Van voorbereiding tot de dag zelf heeft Cilvie ons mega veel werk uithanden genomen. De dag zelf verliep zo soepel, Cilvie hield overzicht en werkte super hard en alles met een lach. Thanks voor de mooie dag en wij zouden iedereen aanraden om Cilvie in te huren voor een onvergetelijke dag!
Wij hebben Cilvie ingeschakeld als weddingplanner en ceremoniemeester voor onze green wedding. En wat was dat fijn! Ze nam ons veel werk uit handen, ze denkt ontzettend goed mee, we konden altijd bij haar terecht met vragen of advies en op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Daarnaast is Cilvie ook gewoon een super vriendelijke vrouw en een kei in regelen!
Super blij met Cilvie die ons heeft helpen met kiezen want je moet óveral beslissingen nemen bij een bruiloft! én ons hielp met planning en proces. Op de dag zelf was ze als ceremoniemeester precies zichtbaar genoeg waardoor wij een heerlijke onbezorgde dag hadden!
We zochten vrij last minute een ceremoniemeester en benaderde Cilvie die gelukkig vrij was. Het contact was heel prettig, lekker informeel en gezellig. Op de dag zelf konden we zorgeloos genieten, doordat zij het aanspreekpunt was en zelfs als we iets nodig hadden dan was dat zo geregeld. Een aanrader!
Cilvie heeft onze bruiloft perfect laten verlopen neemt als het nodig veel uit handen. Ze let op de kleine details en denkt echt met je mee. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid