facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Perfect You den Bosch

Perfect You den Bosch

Info

Cosmetische Huid Kliniek

Adres: Koenendelseweg 9, 5222bg 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073 203 27 19
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Koenendelseweg 9
Postcode: 5222bg



op zoek naar gerelateerd: Perfect You aanbieding, Perfect You Amsterdam, Perfect You Skin Clinic reviews, Perfect You Clinic Eindhoven, Perfect You Skin Clinic Ridderkerk, Perfect You Rijdende Rechter, Lipolaser perfect you, Vet bevriezen Den Bosch
Recensies
Via groupon vetbevriezing gekocht waar overal 5 zones staan bij eerste afsp werd mij verteld dat het maar 2 zones zijn. Verder zijn ze bijna niet bereikbaar telefonisch en nu is mijn afsp weer voor de 3de keer verplaatst ivm drukte en personeel tekort wordt er dan gezegd. Nieuwe datum krijg je pas 6 weken later en ja ook daar heb ik geen vertrouwen meer in. Spijt dat ik het heb gekocht maar ik zal zelf en aan iedereen aanraden om geen zaken te doen. Ik ben al een half jaar bezig om mijn 3x vetbevriezing behandeling af te maken.
Afgelopen jaren Carbon laser peeling gehad en hier was ik ook erg tevreden over. Vandaag een nieuwe behandeling geprobeerd en ook dit was meteen met resultaat. Hele leuke lieve meiden die altijd alles goed uitleggen en je op je gemak laten voelen. Een absolute aanrader!
Helaas heb ik van mijn aankoop via Social deal geen gebruik kunnen maken. Na meerdere keren een afzegging last minite en 1 x dan wel op tijd is mijn vertrouwen weg. En 1x door ziekte dat kan ik begrijpen en heb ik ook alle begrip voor. 2de keer was het ivm drukte op de weg. Maar die afspraak had gewoon door kunnen gaan. Op het moment van de geplande tijd werd ik namelijk geappt voor een nieuwe afspraak. Op mijn reactie met voorstellen van data kreeg ik geen reactie. En toen er wederom een afspraak geannuleerd werd was mijn vertrouwen weg. Dus hoe een behandeling zou zijn. Ik heb geen idee
Wat een fijne medewerkers! Alles is goed uitgelegd, en ze houden rekening met je vraag. Ik ben hier nu twee keer geweest en kan het aanbevelen!
Enorm vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg van de behandeling. Personeel ging professioneel te werk. Ik zou de kliniek zeker aanraden.
Makkelijk Te vinden, Vriendelijk personeel, behulpzaam personeel, ziet er allemaal netjes uit, vele mogelijkheden alleen jammer dat ik geen website kan vinden onder deze knop. En dat niet alles wat er gedaan kan worden op de tv daar wordt afgespeeld of dat er een folder van is met daarbij de prijzen vermeld. Mss tip voor het bedrijf. Zou ook mooi zijn dat sommige behandelingen aangesloten zouden zitten bij bijv. Vgz of een andere zorginstantie zodat het vergoed kan worden.
Het ontvangst was goed. Aardige mevrouw. Helaas heeft de behandeling cyropolyse helemaal niets geholpen.
Zeer goede en deskundige behandelaars. Ben nu al erg tevreden over het resultaat.
heerlijk ontspannen tijdens de behandeling,zeer attente dame die mij heeft geholpen
Prima en vriendelijk ontvangen over de behandeling kan ik nog niks zeggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid