facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Perfect Print Mierlo

Perfect Print Mierlo

Info

Welkom op de facebook pagina van Textieldrukkerij Perfect Print Mierlo.

Geschiedenis

Wij leveren en drukken al uw promotionele Textiel, Sport en Werkkleding. Tevens zijn wij het adres voor paraplu's in alle vormen en kleuren. Voorzien van elke gewenste opdruk.

Of het nu gaat om het bedrukken van een enkel T-shirt of een opdracht van duizenden paraplu's.



"Wij leveren en bedrukken al uw promotionele Textiel- Sport- en Werkkleding. Hèt adres voor paraplu’s in alle vormen en kleuren, voorzien van elke gewenste opdruk.Als uitbreiding op textieldrukwerk hebben wij gekozen voor een digitale textielprinter. Zelf uw eigen ontwerp op een T-shirt laten printen is nu ook bij Perfect Print Mierlo een extra optie.Perfect Print Mierlo staat voor kwaliteit, snelheid en flexibiliteit.Of het nu gaat om het bedrukken van één enkel T-shirt of een opdracht van duizenden paraplu’s, Perfect Print Mierlo behandeld elke opdracht met alle nodige zorg, kwaliteit en service. Dè kenmerken van een bedrijf die dagelijks toont waarin een klein bedrijf groot kan zijn."
Adres: Industieweg 46, 5731 HR Mierlo
Telefoonnummer: 0492432011
Stad: Mierlo
Route: Industieweg 46
Postcode: 5731 HR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid