facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Perfect Nails

Perfect Nails

Info

gediplomeerd nagelstyliste
voor gel & acryl en gelpolish bent u bij perfect nails op
het juiste adres !!



"Wij zijn een erkende dealer van het merk Magnetic. Wij geven opleiding tot nagelstylist, wij hebben een groothandel in nagelproducten, en zijn een nagelsalon."
Adres: Kannenburg 216, 7423AH Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0644098033
Stad: Deventer
Route: Kannenburg 216
Postcode: 7423AH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trendy nagels Trendy nagels 545 meter Uw handen en nagels zijn uw visitekaartje. Mooie handen en nagels dragen bij aan een ...
Professionail Professionail 1 km Nagelstyliste
DES Hair & Nails DES Hair & Nails 2 km Altijd weer heel blij na een bezoekje aan DES, fantastisch geknipt en gekleurd in een...
Nurasstudio Nurasstudio 3 km Kom al 2 jaar langs, nog steeds heel erg tevreden met de resultaten!!
AlydaNails AlydaNails 4 km
Nona's nails Nona's nails 4 km Super lieve vrouw,, super leuke salon. En altijd blij met mijn behandeling!.
Beauty by Sanne Beauty by Sanne 5 km Super salon. Erg vriendelijk
Recensies
Super ervaring! Het is een prachtig pand, heel mooi en overzichtelijk binnen. Daarnaast zijn ze erg klantvriendelijk en is het altijd gezellig hier. Zelf volg ik cursussen en dit ervaar ik super fijn, ze geeft ook 1op1 cursus wat heel erg fijn is. Ze geven je alle aandacht en tijd die je nodig hebt en het is super leerzaam en gezellig. Ik raad magnetic nails deventer 100% aan!
Onlangs heb ik hier een cursus gevolgd en ik kan alleen maar zeggen dat ik super tevreden ben! Niet alleen was het erg leerzaam maar het was ook fijn om geholpen te worden door zo’n leuk persoon als Emiyre. De winkel zelf is ook erg netjes. Mij zie je zeker terug!
Kom hier al jaren mijn nagels doen!! Zij werkt zo knetterhard en staat altijd voor al haar klanten klaar! Of dit nu voor nagels zijn, of die opleiding willen volgen of bestellen. Zij is betrouwbaar, weet waar ze over praat en doet wat ze zegt. Dus vooral heen gaan, dan ervaar je het zelf!!
Vond het een leuke leerzame cursus! Een mooi merk dat goed blijft zitten. Wat ik zelf miste was wat meer betrokkenheid bij de uitvoering.
Je verdient meer dan 5 sterren alleen al om de persoon die je bent. Afgelopen jaar meerdere cursus afgerond bij Magnetic deventer en oh wat heb ik het erg naar mijn zin gehad hier, Je bent duidelijk, behulpzaam en staat voor je klaar wanneer je haar nodig hebt. De bakje koffie staat altijd klaar als je binnen komt, gezelligheid en gekkigheid hoort er natuurlijk ook bij. Ik ben blij dat ik mijn cursus bij je heb mogen volgen, bedank voor alles en we zien elkaar wel in de zaak
5 sterren is veel te weinig! Ik ben al heel erg lang klant. Zeker al 8 jaar!! Service is top! Bakje koffie staat altijd klaar. Vriendelijkheid is top! Klant is koning. Hygiene is top! Gewoon de beste in hun vak. Ik ben meer dan tevreden en raad iedereen aan die mooie nagels wil, mooie kwaliteit spullen wil contact op te nemen met Magnetic Perfect Nails. Ik kan echt geen minpunten verzinnen!!
Als ik 10 sterren zou kunnen geven had ik dat zeker gedaan! Wat een mooi mens van binnen en van buiten! Ik heb in september de 4-daagse training Salon Perfectie gevolgd. Ze geven je fijn les zijn eerlijk en helpen je over je onzekerheden heen. Nog steeds heb ik contact met ze voor al mijn vragen en bestellingen. Ga zo door :!
Sinds kort heb ik mijn eigen nagelsalon geopend. Ik had al hele goede verhalen gehoord over magnetic vanuit collega's uit het vak. Nou ik ben ook helemaal om. Ik bestel alleen nog maar mijn producten bij Magnetic perfect nails; snelle levering, goed verpakt en ook echt hele goed producten! Echt een aanrader!
Fantastisch bedrijf waar klanten super in de watten worden gelegd door hun fantastische service, ze reageren altijd snel, zit altijd wel een gift bij je bestelling . Ze zijn super lief.Ik wordt altijd heel blij als ik mijn bestelling thuis krijg altijd leuk verpakt super goede produkten, leuke produkten.ik hou er van!En ik vind echt dat ze zo hard werken altijd alles op tijd in huis. Echt Super team en webshopBedankt Toppers!!
Magnetic is een super goed merk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid