facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Perfect Floorservice

Perfect Floorservice

Info

Vloerspecialist voor het vakkundig laten plaatsen van diversen zwevende en vaste vloeren. Werkzaam in geheel nederland.



"Voor aanschaf van een PVC vloer, laminaat of een prachtige houten vloer inclusief laten leggen, bent u bij Perfect Floorservice juist!Wij staan voor kwaliteit en vakkundigheid en hebben een groot aanbod vloeren. Ons assortiment bevat de beste merken en nieuwste trends zoals visgraat vloeren en industriële dessins. Voor traprenovatie's en diverse vloerwerkzaamheden en projectstoffering kunt u terecht."
Adres: Koningstraat 4, 8331HV Steenwijk
Telefoonnummer: 0614812868
Stad: Steenwijk
Route: Koningstraat 4
Postcode: 8331HV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Braad Stoffering/Zonwering Braad Stoffering/Zonwering 1 km Prachtige serre laten aanbouwen bij onze cafetaria-lunchroom in Goor. En wat zijn we ...
Recensies
Nee, dit bedrijf zou ik zeker niet aanraden. Met Dennis kun je geen afspraken maken. Meermaals tevergeefs op hem zitten wachten zonder dat hij op komt dagen en zelfs niet de moeite kan nemen om af te zeggen. Wanneer de werkzaamheden nog moeten starten komt hij wel maar ook niet op de afgesproken tijdstippen. Zijn de werkzaamheden afgerond en betaald maar niet naar wens dan is het dramatisch om met hem überhaupt wat af te spreken. En daarnaast nog het meest belangrijk het eindresultaat laat te wensen over.
Dennis heeft de pvc vloer in visgraat supernetjes gelegd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Hij heeft echt wel oog voor kwaliteit. Voorbeelden daarvan zijn het verschillend kitten van boven en onderkant van plinten alsmede het tussentijds voegen van kleine naden in de vloer. Neemt de tijd en gaat door tot het af is. Top!
Zeer professioneel bedrijf, vloer is netjes gelegd en Dennis werkt professioneel en erg zelfstandig, elke dag netje een foto van de vorderingen. Prettig bedrijf die 200 % verstand hebben van wat ze doen. En de prijs van ook nog eens bijna€” €2.000 goedkoper als bij een grote bekende concurrent. Super gedaan en blij met je zelfstandigheid zodat ik geen vrij hoefde te nemen. Aanrader!!! Grt Marnix ZIJL82 in Haarlem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid