facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Perenboomgaard Hof van Seghwaert

Perenboomgaard Hof van Seghwaert

Info

De Hof van Seghwaert is een oude perenboomgaard in Zoetermeer. Een bewonersinitiatief maakt hier een groene ontmoetingsplek van voor bewoners.

Geschiedenis

De Hof van Seghwaert is een oude perenboomgaard in Zoetermeer. Een bewonersinitiatief maakt hier een groene ontmoetingsplek van voor bewoners.

Adres: 2723 Zoetermeer
Telefoonnummer: 0641555518
Stad: Zoetermeer
Postcode: 2723



op zoek naar gerelateerd: info hofvanseghwaert nl, wijktuin seghwaert, lichtjesavond seghwaert, yoga seghwaert
Recensies
Weer heerlijke jam gehaald hier en thee gedronken met 2 vrijwilligers die theezakjes aan het vullen waren met theekruiden uit de Hof. De dames wilden graag op de foto.
Heerlijke plek om met je kinderen peren te plukken, te knutselen of een van de andere leuke activiteiten te volgen die door de geweldige vrijwilligers worden opgezet.
Het is een erg leuke plek. Vind het geweldig hoe alles gerund wordt door vrijwilligers, want er is enorm veel te doen.
Een heerlijk relaxte, groene plek middenin de wijk Seghwaert in Zoetermeer. Compleet met groentetuin, perenboomgaard, kippen, egelfort. Je kunt er in rondwandelen of in de stiltetuin zitten leuk plekje. Op dinsdag kun je er eenvoudig lunchen
Gezellige plek, leuk voor alle leeftijden. Een plek met veel verschillende dingen om te zien en te beleven. Aardige mensen, een mooie ervaring. Zeker een aanraden.
Een bijzondere plek midden in een woonwijk, gerund door mensen met hart voor de natuur en een hart voor de mens. Iedereen is welkom en voor ieder wat wils. Zelfs Willem Alexander heeft een voorkeur voor deze locatie. Speeltuin: Kinderen hebben de dag van hun leven. Een blote voetenpad en natuurlijk speelmateriaal waarbij de verbeelding wordt gestimuleerd. Toiletten: Een echte natuurtoilet waarbij we de natuur respecteren en de tioletgang natuurlijk maken. Picknickgebied: Er is een prachtige stiltetuin om even tot rust te komen met bankjes en een grasveld aan een bescheiden vijver. Heerlijk vertoeven.
10 emmers peren geplukt. En dan 1 euro per kilo peren moeten betalen voor meenemen. En dan nog dat ze nu nog niet rijp zijn
Superleuk voor iedereen. Je leert iets over de natuur. Ook creatieve middagen voor Kids.
Een bijzondere plek midden inde woonwijk Seghwaert in Zoetermeer. Een oase van rust waar je kunt genieten van planten, dieren en de boomgaard. Een gastvrije plaats.
Superleuke plek! Een stuk natuur middenin een wijk. Rondleiding gehad; mooi verhaal. Jam en honing gekocht bij enthousiaste vrijwilligers. Leuke plek om n x samen met de kids heen te gaan om te spelen en te leren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid