facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Perdiep.nl

Perdiep.nl

Info

Perdiep.nl biedt training en coaching aan in schrijven, spreken en presentatie van de professionele communicatietrainer en -coach Perdiep Ramesar.



"Perdiep Ramesar is jouw meest betrokken en praktische schrijfcoach bij het schrijven van jouw boek.Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun kennis, methode, boodschap of verhaal in boekvorm op inspirerende wijze te schrijven. Zodat ook zij zoveel mogelijk mensen met hun boek kunnen helpen en inspireren. Op deze manier helpen we samen de wereld een stukje mooier te maken.Kijk voor meer informatie op mijn website en meld je aan voor een gratis Schrijversconsult."
Adres:
Stad: Rotterdam


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Perdiep heeft mij geholpen door bewuster te schrijven. Ik had altijd de wens om meer te oefenen met schrijven, omdat ik daar nog niet zoveel ervaring mee had. Ik heb nooit twijfels gehad over de schrijfcoaching, omdat hij flexibel inspeelt op wat je nodig hebt. Dankzij zijn begeleiding heb ik handvatten gekregen die ik kan gebruiken tijdens het schrijven van rapporten en artikelen. Perdiep heeft ontzettend veel ervaring en als je behoefte hebt aan individuele schrijfcoaching dan ben je bij hem aan het juiste adres.
Perdiep heeft mij geholpen om de wondere wereld van het schrijven te ontdekken. Zijn begeleiding en inzichten hebben bijgedragen aan mijn prachtige boek Frisse blik. Dus mocht je de ambitie hebben om een boek te schrijven, neem dan vooral contact op met Perdiep!
Een fijne en gedegen begeleiding gehad bij het schrijven van mijn boek. Ik heb veel gehad aan de adviezen, ondersteuning en positieve attitude van Perdiep gedurende mijn schrijfproces.
Perdiep maakt schrijvers van mensen met een verhaal. Als je dit leest overweeg je wellicht een boek te schrijven. Maar.. hoe pak ik dat aan? En waar haal ik die tijd vandaan? Wat nou als het tegen zit? Perdiep geeft je antwoorden, vertrouwen en veel meer zodat het lukt. Alles wat in je hoofd zit, komt met zijn methode op een heel fijne en snelle manier op papier. Met zijn professionaliteit en persoonlijke drive voor jouw boek maakt Perdiep het verschil. Twijfel niet en maak eens kennis met Perdiep. Pas wel op, het ergste wat kan gebeuren is dat je na zes maanden zomaar een boek hebt!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Perdiep.nl. Perdiep.nl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Perdiep.nl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Perdiep.nl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid