facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PER4MANCE

PER4MANCE

Info

Als trainings- en adviesbureau trainen, coachen en begeleiden we individuen, leidinggevenden en teams om betere resultaten te boeken.

Geschiedenis

Als trainings- en adviesbureau trainen, coachen en begeleiden we individuen, leidinggevenden en teams. Onze naam PER4MANCE staat voor het Engelse woord ‘performance’, oftewel resultaat. We zijn resultaatgericht en brengen individuen en hele teams in beweging om betere resultaten te boeken. Deze betere resultaten bereik je alleen door je gedrag kritisch onder de loep te nemen en daadwerkelijk iets anders te doen! De trainers van PER4MANCE putten in hun aanpak uit jarenlange praktijkervaring, proceskennis en kennis van psychologie en gedrag.

Wat krijg je bij ons NIET!

- theoretische voorbeelden gedeeld door mensen zonder praktijkervaring;
- dikke mappen en ellenlange beamerpresentaties;
- rigide trajecten waarbij het programma heilig is;
- feedback die voorzichtig is;
- mensen die niet betrokken zijn.

Onze taak

Het is onze missie om individuen, teams en organisaties te inspireren om met volle energie het maximale uit zichzelf te halen!

Producten

Trainingen
- Effectief Leiderschap
- Meewerkend Leidinggeven
- Persoonlijke Effectiviteit
- Persoonlijk Leiderschap
- Teamtrainingen (maatwerk)
Coaching
Bedrijfsbegeleiding



"Als trainings- en adviesbureau trainen, coachen en begeleiden wij individuele medewerkers, leidinggevenden en teams om met minder moeite betere resultaten te boeken."
Adres: Hofstraat 25, 4741AK Hoeven
Telefoonnummer: 06-46740886
ln.ecnam4rep@ofni
Stad: Hoeven
Route: Hofstraat 25
Postcode: 4741AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: per4mance training, per4mance effectief leiderschap, per4mance persoonlijk leiderschap, pure talent, per4mance persoonlijke effectiviteit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AZ Consulting AZ Consulting 49 meter Consulting, Training and Coaching for your Customer Success Organisation
Recensies
Afgelopen week de training effectieve leiderschap bijgewoond, een zeer interessante uitdagende tijd gehad met Marcel en Gérard. Deze inspirerende mensen leggen op een duidelijke en op een leuke wijze hoe het menselijke brein werkt. In deze deze 4 daagse training heb ik een hoop geleerd en hoop daar achter gelaten. Marcel Gérard, Mijn dank is groot, Mohamed.
Super leuke, leerzame en interactieve cursus. Veel geleerd met goede praktijkvoorbeelden en geweldige energie bij de cursusleiders. Ook de manier van het les materiaal is geweldig. Compact en hierdoor makkelijk om na afloop van de training er nog een keer bij te pakken. Door de energieke training is het leuk en blijven dingen beter hangen.
De training Coachend Leiderschap van Performance is echt een aanrader. Zeer inspirerend en lokt uit om het gelijk in de praktijk te brengen. Zeer praktisch om een team naar een hoger niveau te brengen.
Wat een fantastische training door 2 mooie mensen! Alles perfect geregeld in dat schitterende klooster in Hoeven. De inzichten en kennis die je krijgt en leert op deze training had ik graag al ergens op basisschool gehad. Zoveel technieken en oefeningen die je kunt toepassen in je dagelijkse leven om voortaan keuzes te maken op basis van energie, focus en met als doel genieten van het leven en gelukkig zijn. En dat je af kunt rekenen met alles waar je geen invloed op hebt. DON'T COUNT THE DAYS, MAKE THE DAYS COUNT!
De training Persoonlijke Effectiviteit van Per4mance is een echt aanrader! Heel interessant & inspirerend. Het wordt op een hele leuke manier gebracht met veel herkenbare voorbeelden of ervaringen van de trainers Marcel & Gerard. Door de training ben ik achter bepaalde dingen gekomen wat ervoor heeft gezorgd wie ik nu ben. Dat is soms confronterend, maar vooral een hele bijzondere & leerzame training. Een echte aanrader voor iedereen!
Training effectief leiderschap. Een 4 daagse training bomvol informatie en handige tools die je direct kunt toepassen in je organisatie.
Super locatie! Mensen die zo veel ervaring hebben en weten waar ze over praten! Lekker eten en zeker voor herhaling vatbaar
Heb de training Effectief Leiderschap gevolgd. Het was een super leerzame training en geeft veel inzichten.
JEZELF DE BAAS ZIJN! Ik heb deelgenomen aan de 3-daagse intensieve training ‘persoonlijke effectiviteit’ tijdens deze training krijg je een spiegel voor wie ben ik nou eigenlijk? Soms confronterend maar bovenal heel erg leerzaam en onwijs interessant. Ik ben ervan overtuigd dat mijn leven er anders en beter uit gaat zien nu ik deze training gevolgd heb. De trainers Marcel van Wiggen en Gerard Vriens zijn zeer bekwaam, de training volgen zou voor ieder bedrijf en werknemer een winst zijn en zou hem dan ook iedereen aanraden.
Erg leuke en leerzame cursus meewerkend leidinggeven. een aantal handvaten gekregen om weer door te groeien in mijn functie er er nog meer uit te halen. Wim en Frits waren erg leuke docenten en vulden elkaar goed aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid