facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peppink Mills BV

Peppink Mills BV

Info

Peppink Mills BV is specialist in fijnmalen van producten in de food en non food, farmaceutische en chemische industrie tot fijnheden van 50 micron.

Geschiedenis

Peppink is de specialist als het om fijnmalen gaat. De trend in de wereld is om producten steeds fijner te vermalen. Peppink biedt hiervoor de oplossingen.

Peppink heeft al meer dan 100 jaar ervaring als het om verkleinen gaat. Met de Peppink maalmolens kunnen fijnheden tot 50 micron worden bereikt. Het optimaal verkleinen van product is specialisten werk, geen product gedraagt zich namelijk hetzelfde tijdens een maalproces.

De nadruk van Peppink ligt op het fijnmalen van product. Echter kan de eindfijnheid ook op bijvoorbeeld 1 mm ingesteld worden. De Peppink molens zijn voor meerdere toepassingen toepasbaar.

Door de jaren heen heeft Peppink reeds meer dan 1000 verschillende producten vermalen. Onder andere suiker, tarwe, pepers, specerijen, lactose, soja, gras, kuilvoer, kunststoffen etc..

Wij bieden onze klanten altijd individueel advies en helpen bij het zoeken naar de ideale maalmolen. Met de beschikking over de Peppink proefmalerij kunt u tevens een goed beeld krijgen over het malen met de Peppink molen.

Voor het fijnmalen van uw product bent u bij Peppink dus aan het juiste adres.

Adres: Dominee K. Terpstratraat 5, 8121AP Olst
Telefoonnummer: +31 570 56 12 38
Stad: Olst
Route: Dominee K. Terpstratraat 5
Postcode: 8121AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Paul van Aken Verkeersschool Paul van Aken 311 meter Fantastische rijschool waar de instructeur echt veel geeft om de leerling. Rijbewijs ...
Recensies
Vertaald door Google Goed Origineel Gut
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid