facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peper's Pannekoekenhuis

Peper's Pannekoekenhuis

Geschiedenis

Peper’s Pannekoekenhuis is gelegen op een van de hoogste duinen van Nederland, in Bloemendaal. Vanaf het pannenkoekenhuis heeft u een schitterend uitzicht over de Kennemerduinen en met helder weer kunt u zelfs de zee zien!

Wij bakken al 40 jaar ambachtelijke pannenkoeken. De ingrediënten kiezen wij met zorg uit, we gebruiken meel van molen “de Zandhaas” en verse scharreleieren, zodat we de lekkerste pannenkoek voor u kunnen bakken. Naast pannenkoeken staan er verschillende gerechten op de kaart als u een keer iets anders wil eten.



"Lowietje Bloemendaal is een restaurant waar je kunt genieten van een ontbijt, koffie met gebak, lunch of diner. Een echt familie restaurant waar je je welkom voelt. Genieten met een hoofdletter G is het waar het bij Lowietje om gaat."
Adres: Hoge duin en daalse weg 5, 2061 AD Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0235250270
Stad: Bloemendaal
Route: Hoge duin en daalse weg 5
Postcode: 2061 AD



op zoek naar gerelateerd: pepers pannenkoekenhuis openingstijden, pannenkoeken zandvoort, pannenkoekenhuis overveen, de uitkijk bloemendaal, pannenkoekenhuis haarlem, pannenkoekenrestaurant santpoort, pannenkoekenhuis heemstede, pkh bloemendaal
Recensies
We deden de Hightea en kregen uiteindelijk niet alles wat belooft wordt op de site,zeker 3 gerechtjes/lekkernijen ontbraken,meerdere malen moesten we vragen om extra theewater,bestek,servetten... Nee,slechte service,niet waar we voor betaalden en na de hightea werden we helemaal niet meer geholpen,terwijl we,op een verder leeg terras,nog wat wilden drinken... Jammer... Even een reactie nog op de reactie van Lowietje,we hebben heel duidelijk gevraagd of dit het was,2 maal,en ja dit was het. We hadden ook nog niet afgerekend omdat we erna nog lekker zaten en nog wat wilden drinken,het personeel was met allerlei andere zaken bezig binnen en merkten ons niet meer op,we zijn uiteindelijk maar naar binnen gelopen om af te rekenen...
Erg treurig allemaal. 5 man personeel in de bediening. 4 jongens van 16 zonder horeca ervaring en 1 meisje van een jaar of 25 zonder leidinggevende ervaring. Roddelen aan de bar over elkaar en over de gasten, zijn meer bezig met het pinapparaat en “welke tafel is waar ook alweer”, dan daadwerkelijk werken. Klanten die binnenkomen worden niet opgemerkt en begroet. Andere klant kwam zelf maar een menukaart halen want werd niet bediend. Keuken vergeet een pannenkoek te bakken. Bediening doet daar niks aan. Uiteindelijk zijn we maar weggegaan en ik zou dat iedereen die hier nog moet komen ook aanraden. Op deze review zal waarschijnlijk, zoals bij alle recente reviews, weer geantwoord worden met “bedankt voor je feedback”, maar wanneer gaan jullie daadwerkelijk iets met de feedback doen?
Mooie omgeving, de pannenkoek was ok. Ik bestelde een borrelsnack "gevuld met oma's pikant gehakt". Dit bleken helaas gewoon pittige mini loempia. Op zich prima voor bij een radler op een warme dag. Helaas moest ik meermaals vragen waar onze drankjes bleven. Tafels die na ons besteld hadden kregen hun drankjes eerder. Het is dat ik bewust stopte met eten halverwege anders had ik mijn biertje pas ná het eten gekregen. Toen ik er naar vroeg wanneer de serveerster het eten bracht reageerde ze alsof het normaal is dat dit zo lang moet duren, en daarna moest ik alsnog zeker 15min wachten.
Treurig en ze hebben het niet verdiend. Maar het was ronduit slecht door zware onderbezetting en staf die duidelijk te weinig horeca ervaring heeft. Bij gebrek aan kok gaat een staflid dan maar koken. Met als resultaat aangebrand eten en veel te trage kookdoorvoer. Dat wil gewoon niet. Als je dan ziet dat andere tafels voortijdig weglopen omdat het te lang duurt, en de avond uiteindelijk maar 4 tafels bezet heeft, dan zou het behapbaar moeten zijn. En zelfs dan lukt het ze niet. Alle lof voor de staf die echt probeert. Hier moet het mgmt een schop krijgen en zorgen voor voldoende, en ervaren staf. Deze plek kan zoveel beter. Vegetarische menuopties: Salade opties die best lekker zijn. Parkeren: Groot parkeerterrein aan de overkant
Correctie: Er is n.a.v. mijn review contact opgenomen en er is een passende oplossing geboden wat ik zeer netjes en professioneel vind, dus pas ik mijn review aan wat betreft het aantal sterren. 50 minuten gewacht op onze gereserveerde tafel. 1 uur daarna nog gewacht. Helaas geen andere keuze want alles rondom was vol.
Het was een wat vreemde ervaring. We hadden om 18u gereserveerd, voor een tafel aan het raam, of buiten in de schaduw. Bij aankomst bleek het echter vrije plaatskeuze te zijn, maar gelukkig vonden we nog een geschikt plekje. Na 20 min wachten moesten we zelf de bediening wenken. Deze verontschudigde zich met de opmerking dat ze ons niet gezien had. Na een drankje en de kaart te hebben gekregen weer lang wachten, tot we wederom dezelfde dame moesten wenken, die opnieuw aangaf ons niet gezien te hebben. Pannenkoeken besteld, waarna het wachten op het eten erg lang duurde. Toen dat eindelijk kwam inmiddels was het 19.15u gaf de serveerster aan dat ze niet zeker wist welke pannenkoek ook alweer welke was en dat ze daar altijd moeite mee had. Mijn eigen pannenkoek vond ik wat flauw, en ik snapte niet echt waarom de rum in een apart espressokopje werd geserveerd ipv dat de rozijnen er al in geweld waren. Mijn gezelschap vond hun pannenkoeken wel erg lekker. Het toppunt kwam toen we een andere serveerster vroegen om een foto van ons te maken. Na een zucht kregen we de mededeling dat ze eerst de drankjes moest neerzetten. Logisch, maar de toon was onbeschoft. Na onze drankjes te hebben neergezet had ze nog één drankje voor een andere tafel. Mijn moeder wachtte met haar mobiel te geven tot ook dat drankje was afgegeven, maar de serveerster snauwde dat ze haar mobiel moest geven. Ze schrok nu zelf van haar toon, en ter compensatie schoot ze maar meteen vijf foto's, maar het kwaad was al geschied. Het was onacceptabel. Binnen stelde ik zelf vast wat mijn moeder eerder al gezegd had: de toiletfaciliteiten zijn niet heel best, en ook niet heel netjes. Aan de balie rekende ik af bij de snauw-serveerster, die me vroeg aan welke tafel ik zat en dus blijkbaar een zeer kort geheugen had. Daarna zijn we zsm vertrokken. De locatie is prachtig maar helaas was het verder dus al met al behoorlijk tegenvallend. Ik lees hieronder meerdere reviews over lang wachten etc, waarbij Lowietje netjes reageert dat ze hun best doen en dat er met de opmerkingen aan de slag gegaan wordt, maar in praktijk bleek hier gisteren in ieder geval niet veel van.
Heerlijke high tea, en vriendelijke en enthousiaste bediening. Hier kom ik terug!Eten: 5/5
Bediening had te maken met onderbezetting, ze doen hun best. Pannenkoek van slechte kwaliteit, ingrediënten zoals uien en spek veel te grof gesneden of niet goed gebakken. Alles in het midden van de koekenpan gegooid en beslag eroverheen. Fish and chips die werden uitgeserveerd dreven in het vet. Locatie is top, bediening doet hun best, personeel in de keuken beter vervangen door mensen die weten waar ze mee bezig zijn.
Tafeltje geboekt samen met tante van 89 jaar pannekoeken eten. Niemand heeft mij verteld dat het een stuk naar boven lopen is en daarna nog een grote trap op...ik had duidelijk gemeld dat mijn tante 89 is.... eindelijk boven aan gekomen mijn tante doodmoe. met rollator. Ze durfde daarna de trap naar het restaurant niet meer op. Tafeltje gecanceld. Overal bomvol door moederdag. Wij maar weer terug naar huis.... terwijl ze zich zo op ons etentje had verheugd... willen jullie deze fout bij een ander niet meer maken alsjeblieft..!
Hele leuke plek. Aardige bediening. Echt lekkere pannekoeken. Maar ook andere gerechten zijn heerlijk. Mooi terras met mooi weer. We zijn hier twee keer geweest. Een keer voor de lunch en een keer voor het diner. Beide keren was het vrij druk maar hebben we niet extreem lang hoeven te wachten. We komen hier graag nog een keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid