facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peoplebehindthemirror Ede

Peoplebehindthemirror Ede

Info

People Behind The Mirror is een brand dat gespecialiseerd is in luxe,verzorging en individuele vormgeving gerealiseerd door topstylisten.



"Kapper in Ede; People Behind The Mirror.Ruim 30 jaar geleden begon Bert de Zeeuw zijn kapperszaak in Ede met één medewerker. Inmiddels zijn we ietsje groter geworden. Maar niet té groot, want persoonlijke aandacht is voor ons nog even belangrijk als in het eerste begin.Tot op de dag van vandaag blijven we ons nog steeds vernieuwen. Of het nu gaat om de laatste haartrends, onze salons of ons team. En we werken met de allerbeste producten voor kleuren en verzorging van Redken, Kérastase en Authentic Beauty Concept. Kom langs bij onze kapperszaak in Ede; wij adviseren u graag!"
Adres: Parkweg 81, 6717 HM Ede
Stad: Ede
Route: Parkweg 81
Postcode: 6717 HM


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kapper Ede, Beste kapper Ede, Goedkope kapper Ede, Thuiskapper Ede, Kapper Ede Centrum, Nieuwe kapper Ede, Turkse kapper Ede, Dames kapper Ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hairstyling Chez Niek Hairstyling Chez Niek 2 km Ontzettend slechte service. Ik heb laatst een verfbehandeling gehad waar ik niet tevr...
Team Kappers Ede Stadspoort Team Kappers Ede Stadspoort 2 km Vriendelijk personeel en leuk met de kinderen.
Barbershop Hombre Barbershop Hombre 2 km Rob knipt mij al van jongs af aan en dat is altijd van uitstekende kwaliteit! Keep up...
Kapsalon Veenderweg Kapsalon Veenderweg 2 km Al jaren vaste klant en iedere keer een fris geknipt koppie Daarnaast een prijs die ...
Hizi Hair Hizi Hair 2 km Ik ben al enige tijd een vaste klant van Hizihair, en wat ben ik blij met de toppers ...
Kapsalon Mus'ab Ede Kapsalon Mus'ab Ede 2 km Beste kapper in Ede al 15 jaar knip ik daar
Cosmo Hairstyling Ede Cosmo Hairstyling Ede 2 km Goede kapper, ook als je geen afspraak hebt, maar zeker niet de goedkoopste.
Kapper steef Kapper steef 2 km Beste kapper van Ede! Staat altijd klaar voor een vriendelijk babbeltje en knipt het...
Barbershop Papillon Barbershop Papillon 2 km Mooie zaak. Goed aangekleed en leuk personeel.
Haarstylist Miranda Haarstylist Miranda 3 km "Kapsalon in Ede"
HIPP by Wiljanne HIPP by Wiljanne 5 km Knippen, Kleuren, Scheren en Krullen. Alles voor de HIPSTE kapsels!!
Recensies
Weer een prachtig kapsel onder het genot van bubbels met dank aan Ismay en Eugène.
Goed advies over haarmodel en haarkleur. Uitstekend geknipt. Mijn haar zit supermooi en ik hoef niet veel te doen aan styling om het in model te krijgen. Kleur is ook erg mooi en natuurlijk.
Onwijs blij met mijn haar! Ik heb altijd problemen met het lichter verven van mijn haar maar vandaag ben ik 100% tevreden naar huis gegaan! Er word goed geluisterd naar wat je wil en wat bij je past.. Esmee, je bent een topper!!
Net nieuw in Ede was ik op zoek naar een nieuwe kapper. Voor mij is de gehele 'ervaring' belangrijk, dus ging ik af op de reviews van anderen en kwam ik terecht bij People Behind the Mirror. In deze salon staat de klant centraal en wordt eerst overlegd over je wensen en de mogelijkheden zodat de stylist duidelijk heeft wat jij bedoelt. De stylist denkt mee en legt je uit of het kan en zo niet, waarom niet en wat de alternatieven zijn. Tijdens het proces word je voorzien van koffie, thee, en zelfs kleine lekkernijen. De stylist zorgt op een heel natuurlijke wijze dat jij je echt thuis voelt. En dat voelt ook inderdaad zo. Tijdens het wassen krijg je een heerlijk ontspannende hoofdmassage in de aparte 'washing area' voordat je doorgaat naar de knipstoel in de zeer sfeervol ingerichte salon. Al met al maakt dit dat ik de ervaring heb gevonden waar ik naar op zoek was.
Echt een geweldige salon. Ook voor bruidkapsels een echte aanrader!
Heb hier mijn haar laten knippen en ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Fantastisch!
Fijne kapsalon. Personeel is professioneel en neemt alle tijd voor de klant. Aan alles wordt gedacht, lekker kopje koffie, warme handdoek bij het haar drogen. Super tevreden.
Bert weet je haar weer prachtig te maken
Geweldig klantvriendelijkheid, en ze denken graag met je mee.
Niet de goedkoopste kapper, wel de fijnste! Een hele mooie salon waar je goed geholpen, goed geadviseerd én goed verzorgd wordt. Zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid