facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PENTA college CSG De Oude Maas

PENTA college CSG De Oude Maas

Info

Penta college CSG De Oude Maas

Geschiedenis

De Oude Maas is een vestiging van het PENTA college CSG. We werken nauw samen met de andere vestigingen in Spijkenisse, Hoogvliet, Rozenburg, Brielle en Hellevoetsluis, waardoor optimale doorstroming na 1 of 2 jaar mogelijk is.

De school biedt alle VMBO-leerwegen aan, en heeft een groot aantal afdelingen en intrasectorale programma’s in de sectoren economie, techniek en zorg & welzijn.

De school gaat uit van ervarend leren en de praktijk vormt dus een belangrijk onderdeel van de opleidingen. Er zijn intensieve samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven en vervolgopleidingen. In het kader hiervan organiseert de school jaarlijks de regionale banen- & scholingsmarkt om de leerlingen en hun ouders zicht te geven op de toekomstmogelijkheden met een VMBO-opleiding.

Adres: De Ritte 2, Spijkenisse, 3201 LE Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181623400
Stad: Spijkenisse
Route: De Ritte 2, Spijkenisse
Postcode: 3201 LE



op zoek naar gerelateerd: Penta Oude Maas vacatures, Oude Maas restaurant, Penta Hoogvliet, Oude Maas Barendrecht, Inschrijven Oude Maas SPIJKENISSE, Scala Spijkenisse, MY college - Spijkenisse, Oude Maas pannenkoeken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Penta College CSG Blaise Pascal/Scala Rietvelden Penta College CSG Blaise Pascal/Scala Rietve... 642 meter Optreden van popkoor Singing Beat. Mooie stemmen en veel publiek.
PENTA college CSG Scala PENTA college CSG Scala 646 meter Scala is een middelbare school in Spijkenisse, met twee vestigingen. In de vestiging ...
MY college MY college 714 meter Ik vind het gewoon een super leuke school Want ik zit er zelf op dus goed gedaan de ...
Charles de Foucauld Mavo Charles de Foucauld Mavo 1 km deze school is best leuk hoor ik zit er zelf op maar ik vind de kwt vervelend
osg De Ring van Putten osg De Ring van Putten 1 km Leuke school was er zaterdag geweest bij Het Open Huis zeker aan te raden.
Recensies
Fijne school voor VO VMBO basis tot en met Theoretische leerweg. Er kan veel aandacht zijn voor je kind. Contacten met de mentor zijn bij verschillende mentoren goed. Met sommige heb je meer als met een ander. Wel heel veel huiswerk en regelmatig veel uitval waardoor er grote gaten in het rooster zijn. Er worden leuke activiteiten gedaan. Er is aandacht voor kinderen met een beperking. Zoals dyslexie, tos.. Ook in overleg is ondersteuning mogelijk op school. De school is groot, maar elke afdeling heeft zijn eigen plekje.
Goede school, goede onderwijs, vriendelijke leraren en leraressen. Goed contact tussen school, ouders en kind. Staat al jaren bekend als excellente school.
Altijd gezellig diploma uitreiking welke overigens prima en leuk was georganiseerd
Mensen houden hier zo erg van koken dat ze messen gebruiken op kinderen
Fijne veilige school voor puberende kinderen en goed onderwijs
bizar triest ze kijken niet om naar de jongeren het is een verschrikking om op deze school te zitten
Geweldig, leuke behulpzame dame bij de receptie. Zo hoort het.
Ik zit daar op school en het is een aanrader om daar lessen e krijgen en praktijk
Diploma uitreiking Gino
Beste school ooi
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid