facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor pensionstaldeoudepannenhoef.nl

Info

Wij zijn een pensionstal gelegen in Hank.
Wij vangen honden op als u met vakantie gaat en de honden lopen heerlijk los op de speciale honden wei



"Wij zijn een kleinschalig honden en paardenpension met veel ruimte en veel vrijheid voor zowel de honden als de paarden.Voor foto's en meer zie onze site"

"Wij zijn een kleinschalig honden en paardenpension met veel ruimte en veel vrijheid voor zowel de honden als de paarden.Voor foto's en meer zie onze site"
Adres: Voogdwerfsesteeg 2, 4273LG Hank, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0626488700
Stad: Hank
Route: Voogdwerfsesteeg 2
Postcode: 4273LG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De oude Pannenhoef, Dierenpension Waalwijk, Hondenpension Made, Hondenhotel Gelderland, Hondenpension Hoek van Holland, Morgenstond Dussen, Dierenpension Asten Heusden, Hondenpension Zaltbommel
Recensies
Mijn paard staat op De Oude Pannenhoef gestald. Deze stal is een super voor mens en dier. De paarden worden hardstikke goed verzorgd. Ruime luchtige stallen en ze komen veel buiten. Het Hondenpension is ook een perfecte plaats om je hond heen te brengen als je bv op vakantie gaat. Honden komen hele dagen buiten in de honden weides. S'avonds en s'nachts verblijven ze in ruime paardenboxen met bankstel erin.
Fijne kleinschallige pensionstalling voor paarden en honden. Waar de dieren de ruimte hebben en met respect worden behandeld. Voor de paarden zijn er ruime stallen en diverse eb en vloed rijbakken 20x60 & 20x40 en een longeercirkel. Volldoende paddocks en weide gang.
Hele leuke spontane mensen en een geweldige omgeving
Alles prima en rustig
Vertaald door Google Hotel voor honden en paarden, waar u uw hond of paard kunt achterlaten tijdens uw vakantie. Kleine hond € 12,50 per dag en grotere honden € 14 per dag. Origineel Отель для собак и лошадей , здесь вы можете оставить свою собаку или лошадь на время ваших каникул . Маленькая собачка 12,50 евро в день, а более крупные собаки 14 евро в день.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid