facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pensionstal de Trens

Pensionstal de Trens

Info

Pensionstal de Trens is een gezellige pensionstalling in Stiens.

Geschiedenis

Stal de Trens is gelegen in de plaats Stiens, 5 km boven Leeuwarden. Onze pensionstalling biedt ruimte voor 25 paarden en/of pony's.

De gezondheid en welzijn van uw paard staat bij ons voorop. Door ruim 30 jaar ervaring met kleine en grote (huis)dieren en kennis van diervoeders kunnen wij u goed adviseren wat uw paard nodig heeft om fit en gezond te blijven.

Naast goede voeding is natuurlijk een schone, frisse huisvesting belangrijk. De loodsen, waar de paardenboxen in staan zijn 's winters (zelfs bij -15 graden Celsius buiten) boven de 0 graden Celsius. Onze boxen zijn ruim voor pony's (3x3m) en voor paarden (3x4 m). Onze stal heeft goede verlichting en heeft een goede doorluchting. Ook hebben we nog een merriebox van 3 x 6 m.

Weidegang, een zeer belangrijk aspect voor een paard. In het weideseizoen, rond begin mei tot oktober, lopen de paarden 24/7 buiten in kleine groepen. In overleg kunnen paarden in het weideseizoen ook 's nachts op stal staan. Omdat paarden niet direct in het weideseizoen 24/7 gras mogen eten, gaan we rustig de weideperiode opbouwen, zodat gezondheidsklachten voorkomen kunnen worden.

Tijdens de stalperiode komen alle paarden dagelijks een paar uur naar buiten, mits het weer het toelaat.

In het buitengebied van Stiens en omgeving zijn tal van mogelijke routes voor buitenritten.

Adres: Truerderdyk 24, 9051 LC Stiens
Telefoonnummer: 06 236 12 909
Stad: Stiens
Route: Truerderdyk 24
Postcode: 9051 LC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcentrum It Gryn Sportcentrum It Gryn 1 km Alles is hier prima voor elkaar. Ga er alleen heen voor het baantjes zwemmen. Vooraf ...
FreeMotion Stiens FreeMotion Stiens 1 km Heel erg fijne sportschool met goede individuele begeleiding.
S.C. Stiens S.C. Stiens 1 km mooie accomodatie, netjes en verzorgd
Kermis Stiens Kermis Stiens 2 km Facebookpagina over de kermis in Stiens
Jalt Sports Jalt Sports 3 km Distributeur van Etixx Sports Nutrition, LEM Helmets. Fietsen van Genesis, Adventure,...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid