facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pension Warnsborn

Adres: Schelmseweg 1 , Arnhem 6816 PA, NL
Telefoonnummer: 026 442 5994
Stad: Arnhem
Route: Schelmseweg 1
Postcode: 6816 PA



op zoek naar gerelateerd: Warnsborn restaurant Openingstijden, Short stay Arnhem, Bakenbergseweg Arnhem, Honden pension Arnhem, Kattenpension Arnhem, Overnachten Arnhem, Warnsveld Arnhem, Historisch landgoed Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drijfpaleis Drijfpaleis 2 km In eén woord geweldig. Prachtige plek, perfecte, centrale locatie. Je komt binnen in ...
Inn de Oase Inn de Oase 2 km Heerlijk rustig en prive genoten en zal niet de laatste keer zijn ,goede lieve gastv...
Recensies
Ruime nette kamers. En schoon!! Ontbijt is super. Wij zijn hier meerdere keren geweest en bij 1 keer geen tijd om te ontbijten. Het Pension stelde toen voor om het ontbijt broodjes, yoghurt en fruit aan de deur te hangen, zodat we het mee konden nemen. Ideaal!!!! Je bent zo in Burgers Zoo en het Openlucht museum. Ik raad het iedereen aan.
Buitengewoon vriendelijk Pension, mooie, ruime kamer van alle gemakken voorzien, er stonden zelfs zakjes thee voor ons klaar bij de waterkoker. Keurig netjes en heel erg hartelijke ontvangst, voelde of je bij familie logeerde: Zeer uitgebreid ontbijt en lekkere koffie! Aanrader! Wel cash betalen want geen pin:
Mooi centraal gelegen locatie, in de natuur dichtbij de grote wegen. Mooie ruime en vooral schone frisse kamer. Eigenaren zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Qua geluid heerlijke rustig en een hele fijne gezellige gastvrije sfeer. Een perfect verblijf voor een goede prijs
De eigenaresse is heel behulpzaam en vriendelijk, de kamer was comfortabel en het ontbijt was lekker. Het is niet mogelijk om met pin te betalen en er is geen pinautomaat in de buurt, anders hadden we 5 sterren willen geven.
Unieke locatie veel groen en wandelroutes, mooi centraal gelegen en rustig. Ligging en natuur, prachtig gebouw, prachtige locatie, mooi verlicht, fijne parkeerruimte, goed gelegen voor de omgeving. Aardig en behulpzaam personeel. Huiselijke sfeer. Voor de hoge prijs van bijna 150 EUR per nacht excl. ontbijt heb ik ook een wat hogere verwachting. Hygiëne kan beter. Het stonk onbeduidend steeds bij het opgaan van de kamer. Vloerbedekking niet helemaal schoon. Inloopdouche water liep naar de verkeerde kant af, gladde tegels, televisie matig van kwaliteit. We zaten boven de bevoorrading. De HANOS-vrachtwagen staat een uur voor je kamer met draaiende motor, rokend/pratend personeel onder je raam. Uitladen van goederen met veel herrie in de ochtend. Brommend geluid op de kamer in de nacht, draaiende wasmachine in de voorraadkast naast de kamer. Advies: vraag een kamer aan de achterzijde en dan niet aan de bevooradingskant. Deursloten zijn nog met een sleutel met een groot houten blok eraan. Rommelige receptie, rommelige gangen, rommelige indruk, maar daardoor wel huiselijk. Schaakspel staat buiten wat met plakband aan elkaar zit, tis het net niet. Ik denk dat het hotel een beetje sturing mist op managementgebied. E.e.a. aangegeven bij de receptie, die vond het spijtig dat wij slachtoffer waren geworden van de distributieperikelen. Er wordt nogmaals aangegeven de motor uit te zetten en minder herrie te maken. Verder werd een geen geste gedaan. Zou ik het aanbevelen: ja omdat de locatie uniek is en je er fijn kunt vertoeven wel in een andere kamer.
Goede onderhouden kamers, ontbijt of lunchbox, restaurants dichtbij en aardige mensen. Let er wel op contant geld mee te nemen want pinnen is niet mogelijk.
Goed pension voor een eerlijke prijs. Heerlijk ontbijt. Fijne mensen die alles doen voor een perfect verblijf!
Goede B&B. Schone kamers die bieden wat je nodig hebt. Super gastvrij en heerlijk ontbijt gehad. Aanrader!
Prima waar voor t geld
Vertaald door Google Heel schattig pension met buitengewoon aardige gastheren! Sommige kamers doen denken aan vroegere tijden, dus ze zijn erg vintage. Van daaruit ben je ook gemakkelijk en relatief snel in het centrum, zowel te voet als met de bus. In de buurt is een bos en een prachtig park met een waterval! Het is ook nog steeds goedkoop. Origineel Sehr süße Pension mit äußerst netten Gastgebern! Die Zimmer erinnern teilweise an frühere Zeiten, sehr Vintage gehalten also. Man kommt von dort aus auch gut und relativ schnell ins Zentrum, ob zu Fuß oder mit dem Bus. In der Nähe ist ein Wäldchen und wundervoller Park mit Wasserfall! Preiswert ist es auch noch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid