facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pensioen in Zicht Odyssee

Pensioen in Zicht Odyssee

Info

Leren Pensioneren? Via de cursus Een Nieuwe Toekomst: Pensioen in Zicht van Odyssee kunt u nieuwe inzichten opdoen over het leven na uw werk!

Geschiedenis

Werknemers die stoppen met hun betaalde baan kunnen zich via de cursus Pensioen in Zicht voorbereiden op een nieuwe toekomst waarin zij anders dan voorheen actief zullen zijn. De cursus is bedoeld voor mensen die binnenkort stoppen of net gestopt zijn met betaald werken. Zij krijgen de kans om de komende levensfase naar eigen inzicht vorm te geven.



"Odyssee Training & Advies is een landelijke aanbieder van trainingen, advies en coaching op het gebied van Vitaliteit en Pensioen in Zicht. Wij geloven in een wereld waarin medewerkers tijdens alle levens- en loopbaanfasen ruimte krijgen voor groei en ontwikkeling. Waarbij we zorgen voor de verbinding tussen mensen en organisaties.Onze klanttevredenheidsscore is al jaren op rij hoger dan een 8. Naast dat wij onze eigen dienstverlening continu monitoren en verbeteren, committeren wij ons aan de strenge eisen van verschillende vakgebonden keurmerken. Zo zijn wij erkend, gecertificeerd, geregistreerd en lid van Cedeo, NRTO, BVMZ, CRKBO en SCOOR/RMZO."
Adres: Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn
Telefoonnummer: +31343473440
Stad: Doorn
Route: Amersfoortseweg 98
Postcode: 3941 EP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pensioen in Zicht boek, Pensioen inzicht, Odyssee nl, Pensioen Scheurkalender, Voorbereiden op pensioen, Odyssee bv
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StudieBijbel StudieBijbel 2 km De Studiebijbel is geschikt voor iedereen die een diepgaande kennis van de Bijbel wil...
Nano Note Nano Note 12 km Nano Note, DE oplossing voor een duurzame en herbruikbare sticky note!
Recensies
Ik stond aanvankelijk wat sceptisch tegenover de training Pensioen in Zicht. Maar ik ben blij dat ik hem samen met mijn vrouw heb gevolgd. Thema's als je materiele toekomst, je sociale netwerk, waarden en zingeving, fysieke en mentale fitheid komen er uitgebreid aan bod. Maar wat het erg leuk maakt is de actieve manier waarop je die thema's samen met andere deelnemers bespreekt. Die gesprekken en ervaringen, in ons geval op de fiets, zijn zó waardevol. En zeker niet onbelangrijk de ontspannen en deskundige begeleiding vanuit Odyssee. Een mooie en waardevolle ervaring!!
Voor ons was het echt een vraagteken voordat wij hieraan begonnen. Mede dankzij een inspirerende begeleiding en een fijne groep medecursisten dat krijgt niet iedereen hebben wij vanaf dag 1 gewerkt aan een grotere bewustwording wat ons evt. te wachten zal staan. Texel en het hotel heeft daar zekers aan bijgedragen. De afwisseling van werken aan ..... en ontspanning was heel goed. Een aanrader!
Ik was eerst erg sceptisch of ik wel wilde deelnemen aan een PIZ cursus Na deze ervaring met Odyssee heb ik slechts een tip DOEN. Zinvolle thema's mooie gesprekken, fijne begeleiding en vooral ook een inspirerende groep mede kandidaten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid