facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Penosa

Penosa

Info

Waarom Penosa?

Omdat alles begint met een goede strategie...

Wij zetten deze strategie om in heldere personeelsplannen. Maar bij Penosa blijft het niet bij plannen, wij gaan samen met de ondernemer ook praktisch aan de slag.



"Voor jou is het misschien zoeken naar een speld in de hooiberg, voor ons is er altijd een rode draad te zien. Met ieder ruim 15 jaar ervaring in organisaties en personeel, kunnen wij stellen dat het vaak begint met een praktische ondersteuning bij contracten, dossiers, verzuim en preventie. Om ons vak eenvoudig en slagvaardig te maken, zit de oplossing in herkenbare en overzichtelijke pakketten."
Adres: Wooldrikshoekweg 81, 7535 DB Enschede
Telefoonnummer: 0641749594
Stad: Enschede
Route: Wooldrikshoekweg 81
Postcode: 7535 DB



op zoek naar gerelateerd: Penosa bedrijf
Recensies
Ik loop nu stage bij Penosa en ik leer hier heel veel! Er is veel afwisseling in het werk en de vraagstukken variëren veel! Ook krijg ik echt de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Geen dag is hetzelfde en ik ga met plezier naar stage. Het team zelf is gezellig en erg meedenkend. Je ziet dat ze vakkennis hebben, maar ook echt mensenkennis. Dat maakt dat ze weten wat ze doen en zeggen. De kernwaarden ‘helder, inspirerend en betrokken’ zie ik echt terug in zowel het team als naar de klanten toe. We gaan voor de WOW-factor en dat maakt het super leuk om met/bij Penosa te werken!
Ik heb bij Penosa stage mogen lopen dit jaar. Wat een fijne organisatie! De Hr-professionals vullen elkaar aan in elkaars kwaliteiten en creëren echt een ''wij-gevoel'' bij ondernemers. Ze denken mee op verschillende niveaus en zijn betrokken. Ik kan het alleen maar aanraden om met deze aanpakkers samen te werken.
Ik ben erg te spreken over Penosa. Ze denken niet alleen mee op operationeel niveau binnen het bedrijf maar ook op tactisch en strategisch niveau. Penosa is een bedrijf waar je op kan rekenen!
Penosa is een organisatie die naast meekijken, bijspringen en aanpakken de identiteit van het bedrijf waarborgt. Mijn relaties zijn zeer te spreken over de samenwerking die zij ervaren. Kenmerkend helder in de communicatie met oog voor de werknemers en de keuzes van het bedrijf.
Van dichtbij mogen meemaken hoe ondernemers zijn gegroeid. Top bedrijf, echt een aanrader voor elke ondernemer.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Penosa.

Enschede bedrijfsadviseur

openingstijden, locatie, vervoer. Wooldrikshoekweg 81 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Penosa adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Penosa. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Penosa delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eurorisk Eurorisk 2 km Eurorisk regelt voor ons de gehele pensioenvoorziening van ons personeel. Alles werkt...
SYSTABO, de totaaloplossing in bedrijfshuisvesting SYSTABO, de totaaloplossing in bedrijfshuisv... 7 km Beste bouwer in Nederland
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid