facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Penninx Schoenen

Penninx Schoenen
Adres: Nieuwstraat 36, 5421 KP Gemert, Nederland
Telefoonnummer: 0492 366 200
Staat: Noord-Brabant
District: Gemert-Bakel
Stad: Gemert
Route: Nieuwstraat
Huisnummer: 36
Postcode: 5421 KP


Openingstijden

maandag: 13:00–18:00
dinsdag: 09:30–18:00
woensdag: 09:30–18:00
donderdag: 09:30–18:00
vrijdag: 09:30–20:00
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Wat een geweldige service krijg je hier. Eerlijk en oprecht. Door zorgvuldig nameten van mijn voeten en te luisteren naar mijn klachten in dit geval HIELSPOOR, kreeg ik het advies om Xsensible schoenen te proberen... Van twee voeten ernstige klachten, naar totaal geen klachten meer. Zelfs een inlegzooltje heel licht verhogen werd gedaan onder service. Voor mij geen andere schoenenwinkel meer als Penninx. Vriendelijk, luisterend, kundig eerlijk en heel belangrijk met de klant meedenkend...TOP hoop nog vele jaren gebruik te maken van deze geweldige service... Happy Feet groet, Saskia
Zo blij weer met deze mooie en fijne schoenen altijd word je weer goed geholpen ook omdat ik steunzolen draag is het belangrijk om een goed passende schoen te dragen!
Nieuwe schoenen gekocht voor onze zoon. Na een aantal weken begon de zool los te laten. Meteen teruggebracht. Kundig gerepareerd. En ze hebben ze naar ons teruggezonden. Dan hoefde we niet extra terug te rijden. We hebben voor 3 personen schoenen daar gekocht. Zeer kundig. Steunzolen die in de schoenen zaten bleken niet goed. Advies van hun was om direct terug te gaan naar de podotherapeut. En idd waren niet goed. Blijven bij deze zaak zeker terugkomen. Goed advies en vriendelijk.
Goed geholpen met het kiezen voor het 1ste loopschoentje van onze dochter.nZeker een aanrader.nMeten de voetjes op en geven goed advies en uitleg.
Mijn dochter heeft een lange smalle voet. We kunnen al jaren bijna nergens terecht voor een goed advies en goede schoenen. Gelukkig bestaat penninx, we krijgen altijd een uitstekend advies en goede schoenen voor onze dochter. We zijn dus erg blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid