facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Penninx Schoenen

Penninx Schoenen

Info

Welkom op de Facebookpagina van Penninx Schoenen Gemert.

Geschiedenis

Hier houden wij u op de hoogte van onze acties en andere nieuwtjes. Graag tot ziens in onze winkel!



"Penninx schoenen is al 30 jaar een begrip in Gemert en omstreken. Onze collectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige schoenen tegen een betaalbare prijs. Hiermee hopen we goed passende schoenen voor iedereen toegankelijk te maken. Ieder seizoen stellen wij de collecties met veel zorg samen tot een geheel met een goede pasvorm en een modieuze uitstraling. Er is voor iedereen en elke gelegenheid een mooie, passende schoen verkrijgbaar.Onze voetspecialisten nemen de tijd voor een persoonlijk en vakkundig advies en luisteren naar jouw wensen. Bij ons staat de klant centraal en laat de service niets te wensen over. Dát is ons geheim! Kom het zelf ervaren in de winkel!"
Adres: Nieuwstraat 36, 5421 KP Gemert
Telefoonnummer: 0492366200
Stad: Gemert
Route: Nieuwstraat 36
Postcode: 5421 KP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Podotherapie Gemert, Brede schoenen Eindhoven, Schoenen Best, Durea schoenen Eindhoven, Durlinger schoenen, Durea schoenen dames, Schuurman Schoenen, Goede schoenen bij voetproblemen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chalo Shoes Chalo Shoes 18 meter We love shoes! En dat merk je meteen als je Chalo Shoes binnenstapt. Elk seizoen vi...
Orthopedische schoenen Orthopedische schoenen 22 meter We zijn gepassioneerd in het maken van moderne orthopedische schoenen. Meer informat...
Scapino Scapino 61 meter Nette winkel, super behulpzaam personeel
Recensies
Schoenen mocht ik vrijblijvend bestellen. Durea sneakers waren eerder binnen dan oorspronkelijk doorgegeven levertijd. Schoenen waren weer naar volle tevredenheid en ook de service en hulp van de medewerker was weer geweldig. Al jaren tevreden!!
Ik ben altijd blij als ik naar deze winkel ga voor mijn schoenen. Het assortiment is fantastisch, met een brede selectie aan stijlen en merken. Ze hebben altijd iets wat goed zit en fijn loopt en ik koop hier al mijn schoenen. Fijne en vriendelijke verkoopster. Ze begroet me altijd met een glimlach en is zeer behulpzaam bij het vinden van de perfecte schoenen. Ze heeft een uitgebreide kennis en staat klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Een absolute aanrader!
Afgelopen week voor de 1e keer daar geweest. In de zelfde week weer terug geweest, gewoon omdat het zo goed is. De service maar zeker het advies is goed. Zei verkopen een schoen die bij je voet past.
Mooie winkel. Meteen aandacht van vriendelijk deskundig personeel. Ruime keuze uit een mooie collectie en goed advies. Ik dacht nooit meer open schoenen te kunnen dragen met zooltjes maar ging zeer tevreden en blij mét sandalen naar huis. Ik kom zeker terug voor de wintercollectie. Dorien Gloudemans
Fijne winkel waar ze de voeten van de kids nog ouderwets met de hand meten. De breedte wordt niet vergeten. Mijn dochter liep met de schoenen aan de winkel uit. Dus ze zaten meteen lekker. En ze loopt mooi recht ipv naar binnen. Aanrader voor goede schoenen voor de kinderen!
De verkoopster was enorm kundig, vriendelijk, hartelijk en bood een goede service, dmv de schoen handmatig mij aan te doen en de maat op te meten. Met een hele mooie sandaal voor een bruiloft met een glimlach op mijn gezicht de winkel verlaten. Dankjewel!
Heel vriendelijk personeel, weten waar ze over praten. Hebben de tijd voor je. Niet goedkoop maar wel heel goed!!!
Fijne zaak! Ik stond binnen 10 minuten weer buiten. Niet omdat ik niet kon slagen, maar als tevreden klant met de juiste schoenen :-
Superblij met deze mooie sandalen van Think. Geweldig geholpen door Marianne en ook nog verwend met een heerlijk geurend plantje voor moederdag. Ook mijn man prima geholpen door Hans. Goed begin van het weekend!
Wat een fijne en deskundige winkel. Voor mijn dochter goed geslaagd voor haar probleemvoeten. Alles goed opgemeten waardoor we echt goed passende en stevige schoenen hebben kunnen bemachtigen. Ik kom hier zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid