facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pennino Advocaten

Pennino Advocaten

Info

Pennino Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Kerkrade, Maastricht en Weert. Thuis in Limburg maar werkzaam in heel Nederland.

Geschiedenis

Pennino Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Kerkrade en Maastricht.
Ons kantoor is uitgegroeid tot een begrip op het gebied van letselschadezaken, verder hebben wij een gemengde praktijk met duidelijke accenten. Op deze website kunt u verder met ons kennis maken en ervaren waar onze focus ligt.

Adres: Schaesbergerstraat 16, 6467 EC Kerkrade
Telefoonnummer: 310455639303
Stad: Kerkrade
Route: Schaesbergerstraat 16
Postcode: 6467 EC



op zoek naar gerelateerd: Letselschade advocaat Limburg, Stage advocatenkantoor Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goltstein Advocaten Goltstein Advocaten 3 km Advies gevraagd ivm aantijging jegens mij door een ander. Dankzij hun advies heb ik d...
Kunze Delsing Gans Advocaten Kunze Delsing Gans Advocaten 4 km Professionele persoonlijke begeleiding. Top advocaat. Weet precies wat ze het over ...
Recensies
Ik wil alle medewerkers heel erg bedanken voor de steun en bijstand de afgelopen 4 jaar. Kan niet anders zeggen dan dat het contact en begeleiding perfect zijn verlopen. Hun kantoor is zeer zeker aan te raden !
Zeer zeker aan te raden!! Pennino advocaten heeft mijn zeer goed geholpen tijdens mijn periode bij hun met betrekking tot het afwikkelen van mijn zaak. Ik ben zeer tevreden over het process en het personeel van Pennino advocaten en wil hun heel erg bedanken voor hun hulp!
Een zeer professionele ervaring. Er wordt goed naar je geluisterd, en zeer goed bijgestaan. Heel vakkundig, netjes en goede correspondentie. De mensen van Pennino komen zeer vertrouwelijk over. Ik heb een top ervaring gehad met mr. Pennino en al zijn medewerkers.
Zeer tevreden over Pennino Advocaten en ook Juriste Yvonne. Support was super en blij dat ondanks alle ellende door een ongeval we bij hun terecht zijn gekomen. Blijven je steunen door al die jaren heen. Geweldig.
in 2015 een zwaar ongeluk gehad vanuit toen bij pennino terecht gekomen en wat hebben ze hun best gedaan voor mij en veel geholpen nu eindelijk aan het einde gekomen van mijn zaak ik beveel deze toppers echt aan! Nogmaals dankjewel voor alles!
Na 2 eerdere teleurstellingen van 2 advocaten kantoren in Roermond ben ik overgestapt naar Pennino advocaten in Kerkrade de zaak hebben ze goed opgepakt ben super tevreden met de afhandeling ik raad Pennino advocaten ten zeerste aan ik kan maar een ding zeggen beste advocaten kantoor
Onze schadeclaim loopt al vier jaar. Slechte terugkoppeling, excessief declaratie gedrag,en ik voelde me niet serieus genomen,daarom overgestapt jammer van zoveel verloren tijd.
Mevr. Verschuren slecht bereikbaar weinig terugkoppeling gaat moeizaam. In alle maanden wat dit duurt 2 maal gebeld. Ze zou terug bellen, wacht er nu nog op. Alleen snel met de acceptgiro's maar dat zal ze zelf niet doen. Ik hoop dat ik straks nog wat sterren kan toevoegen als het tot een goed einde word gebracht. Tot nu toe nog niet tevreden
Altijd wel goed gesprek kan best super zake meedoen.
Het is een zeer goede advocatenkantoor en vriendelijk personeel, zelf hebben we veel gewerkt met MR. Pennino zelf, mevrouw Janssen en mevr. Zeijen. Ze hebben de zaak van mijn vader tot een goede einde weten te brengen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid