facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pellikaan Verpakkingen BV

Pellikaan Verpakkingen BV

Info

Pellikaan's Verpakkingen

Geschiedenis

Pellikaan verpakkingen beschikt over meer dan 5.000 verschillende verpakkingsmaterialen op voorraad. Of het nu gaat om grote of kleine aanvragen, standaard of juist maatwerk, onze verkoop adviseurs informeren u graag met het juiste verpakkingsadvies. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse duurzame dozen, exact op maat gemaakt en full colour bedrukt, al vanaf 1 stuk en voor een zeer scherpe prijs dankzij ‘Syll’. Bestellen bij Pellikaan pakt altijd goed uit.

Adres: Sportlaan 451, 3364DK Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 416566
Stad: Sliedrecht
Route: Sportlaan 451
Postcode: 3364DK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Heb 100 mooie wijndozen laten bedrukken bij Pelikaan Verpakkingen. Ik ben heel tevreden over de stevigheid van de doos en de strakke opdruk. Het vouwen gaat eenvoudig en het geheel ziet er strak uit. Dank voor de vriendelijke en snelle service!
Hele fijne firma om mee samen te werken. Snelle reactie en levering. Ook het rechtstreekse contact met 1 aanspreekpunt is super! Zeer zeker een aanrader om zaken mee te doen!
Ik had bedrukte wijndozen besteld. Duidelijke communicatie, snel geleverd en goede kwaliteit. Eenvoudig inpakken ook, top!
Voor het eerst kerstpakket dozen op maat laten maken. Communicatie ging heel vlot en overal netjes van op de hoogte gesteld. Levering ging ook sneller dan verwacht, dozen zien er Google -> Pellikaan Verpakkingen goed uit. Ik kan aan de slag!
Vriendelijke personeel dat goed meedenkt, mooie dozen ontvangen. Groeten, Vintage Audio Repair
Duidelijke en fijne communicatie en een goede oplossing die perfect aansluit bij onze kernwaarde. Daarnaast ook erg leuk dat ze na de bestelling nog even checken of alles in goede orde was ontvangen. Top!
Helder, voordelig geprijsd en snelle levering. Een aanrader voor dozen op maat
Snelle levering, en zeer goed opvolging
Uitstekende service! Ga zo door
Wij zijn erg blij met de geleverde dozen. Vooral Maaike willen we in het bijzonder bedanken. Er wordt meegedacht, snelle doos samples ontvangen. Na het ontvangen van de dozen hebben we direct andere formaten bij besteld. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid