facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PelletComfort

PelletComfort

Info

Pelletcomfort wil graag besparing, gemak en sfeer bieden aan haar klanten. Onze producten dragen bij aan de verbetering van de leefomgeving van mensen.

Geschiedenis

Een pelletkachel van PelletComfort plaatst u in elk type woning, bijgebouw, garage, blokhut etc etc. Het voordeel is dat u niet door alle bouw lagen hoeft maar rechtstreeks door de buitenmuur kunt met uw afvoer. Dit is slechts een pijp met een diameter van 8 cm. Door het plaatsen van een pelletkachel bespaart u gemiddeld 40% op uw stookkosten. Dit komt omdat een pelletkachel brand op pellets die, in tegenstelling tot gas, voordelig in aanschaf zijn en de laatste jaren stabiel zijn gebleven in prijs. De pelletkachels kunnen in alle gewenste RAL-kleuren geleverd worden. Ook kunt bij ons terecht voor de pellets. Wij demonstreren u graag de werking van een pelletkachel en laten u klennis maken met de vele voordelen. Bel ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom. Zie ook onze site voor meer info.

Adres: Kerkstraat 9, 7496 PC Hengevelde, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0642031074
Stad: Hengevelde
Route: Kerkstraat 9
Postcode: 7496 PC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bazar Van Jon De Bazar Van Jon 910 meter Krijgt je wisselgeld niet terug naar pakketje versturen
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 998 meter Zeer goed, prettige winkel met behulpzaam personeel
Recensies
24 juli 2020. In december 2019 hebben we een pellet kachel gekocht bij meneer Jonker. Helaas, tot onze grote verbazing en teleurstelling, verleend PelletComfort geen service. Ze zijn onbereikbaar wanneer er vragen of problemen zijn en er wordt niet gereageerd op vele telefoontjes, whatsapp berichten en e-mails. De pellet kachel bleek bij levering iets beschadigd te zijn. Hiervoor zou ik wat zwarte verf krijgen. Na ruim een half jaar geduld te hebben gehad, heb ik uiteindelijk contact opgenomen met de leverancier in Italië. De reactie van de leverancier: Hello, I have emailed him again, he said he would call you last time we spoke to him… Best regards Irene Da Ros Phebo Srl Twee weken later, nog geen enkele reactie van PelletComfort. Nu van Irene Da Ros een adres gekregen van een Hitaa pelletkachels uit Hengelo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid