facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pelgrimhuis

Pelgrimhuis

Info

Een Bed & Breakfast waar er tijd en aandacht voor je is (als je dat wilt), waar je verwend wordt, waar we royaal zijn. In Midden Limburg (onder Roermond).

Geschiedenis

Pelgrim. Een mens onderweg. Als je het Pieter-pad loopt, of met je Austin Morris een weekendje rondtoert… We zijn allemaal onderweg.

Met ons Pelgrimhuis en wie we zijn, vinden we het mooi om een klein stukje met mensen ‘op te lopen’.
We willen een plek bieden waar je even op verhaal komt. Waar je goede aandacht krijgt. Verwend wordt. Met een goed glas wijn wat bijpraten in onze weelderige tuin of binnen lekker onderuitgezakt bij het vuur van de houtkachel.

Wil je liever op jezelf zijn? Alle ruimte. Je ploft maar neer op onze Engelse bank bij de kachel, met een goed boek en je glas binnen handbereik.

Sta je op een belangrijk kruispunt in je leven en wil je een paar dagen bij ons verblijven voor een retraite? Wees welkom! Een aparte warme ruimte achter ons huis is daarvoor beschikbaar. Ook hierin lopen we graag met je op!
Ons huis ligt heerlijk buitenaf. Je loopt het erf af, zo de natuur in.

Hans en Adeline Waagmeester

Voor wandelaars: ons huis ligt dichtbij Pieterpad (we pikken u op in het dorp), Jacobspad (we halen u op uit Roermond/Linne) en Maas-Niederrheinpad. Mensen die het Pelgrimspad lopen, halen we op uit Thorn.

Speciaal voor Pieterpad’ers/Maas-Niederrheinpad-ters: bij een meerdaags aaneengesloten verblijf (inclusief avondeten) halen en brengen we u tegen een vrijwillige bijdrage van/naar eind- en beginpunt van de etappe’s van en naar Venlo, Swalmen, Sittard en Strabeek; resp. Herkenbosch en Roermond.
Heerlijk: geen gesjouw en… langer genieten van onze gastvrije plek!

Adres: Stationsweg 88, 6065 EJ Montfort
Telefoonnummer: 0475472235
Stad: Montfort
Route: Stationsweg 88
Postcode: 6065 EJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B PeggySue B&B PeggySue 293 meter Mooie kamer, veel service, echt een aanrader hoor
B&B Botervlieg B&B Botervlieg 2 km We zijn een kleine luxe B&B (2 kamers). Vlak bij het Pieterpad en vele andere wandel-...
Recensies
Vriendelijke mensen in een mooie rustieke omgeving
Leuke en aardige mensen en mooie en rustige lokatie zeer goede uitvalsbasis voor mooie wandelingen
super gastvrij en we hebben er 3 heerlijke nachten geslapen echt een aanrader
Zeer gastvrij
Zeer gastvrije ontvangst, uitstekende verzorging, flexibele dienstverlening Op de Pieterpad wandeling was dit de beste B&B
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid