facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pelgrim Hairstyling

Pelgrim Hairstyling

Geschiedenis

Hoi!

Ik ben Joëlle! Als haarstyliste verzorg ik graag jouw (bruids)kapsel voor je bruiloft, fotoshoot of andere gelegenheid.

Al van jongs af aan was ik vaak bezig met het vlechten van de haren van mijn zussen en vriendinnen. Na mijn eigen bruiloft is mijn passie voor haarstyling opnieuw aangewakkerd, en besloot ik een bruidskapsels opleiding te volgen. Ik doe niets liever dan samen met jou uit te zoeken welk kapsel en style het beste bij jou past!

Zelf hou ik van puur! Ik hou ervan als een gestyled kapsel er niet te gestyled uitziet, niet elk haartje hoeft perfect op zijn plek te zitten. Ik hou van nonchalant en van chique. En wat ik het belangrijkste vind is dat jouw kapsel er 's avonds laat nog steeds perfect inzit.

Adres: Sassenheim
Telefoonnummer: 31637228119
Stad: Sassenheim


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidssalon Mirjam Hauwert Schoonheidssalon Mirjam Hauwert 379 meter Zo heerlijk die voetmassage en natuurlijk die gezichtsbehandeling niet te vergeten.
Maxigym Maxigym 820 meter Prima sportschool, puur de basics, maar met hoogwaardige spullen en zonder groepsless...
The Centre of Body & Mind The Centre of Body & Mind 896 meter Yoga & Pilates flexibility, strength & stilness......
Massage Feeling Good Massage Feeling Good 1 km Super massage, voor herhaling vatbaar
Sjamaan Adrie Talakua Sjamaan Adrie Talakua 2 km Het kernwoord voor mij is: dichter bij mijn eigen kern, essentie. Ik voel mij veel me...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid