facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peking Corner

Adres: Molenpoort Straße 28-42 , 's-Heerenberg 7041, NL
Stad: 's-Heerenberg
Route: Molenpoort Straße 28-42
Postcode: 7041



op zoek naar gerelateerd: Maandmenu Chinees, All you can eat 's-Heerenberg, Chinees restaurant Doetinchem, Restaurant 's-Heerenberg, Smouzen 's-Heerenberg, Sin Chen menu, Lunchen 's-Heerenberg, Eten bestellen 's-Heerenberg
Recensies
Alleen nog maar afhalen! Vriendelijke bediening. Goed voedsel. Lekker gegeten.
Lekker en goed te eten vriendelijke personeel
Goed gegeten, sausje van de Sja siew was wat waterig... maar net goed.
Super vriendelijk personeel Het eten is vers bereid en smaakt goed. Temperatuur in het restaurant is aangenaam. Kom hier zeker terug !
Heerlijk rustig restaurant met een vlotte, leuke bediening. We hebben heerlijk gegeten, goede kwaliteit en ruim voldoende. Een aanrader, ook omdat de prijzen zeer schappelijk zijn.
Niet consistent. De ene keer bestel je mini-loempia's en dan krijg je een bak mini loempia's, de andere keer een bakje met maar 2 medium loempia's. En de loempia's waren nog koud van binnen, dus duidelijk diepvries wat ze in de frituur geflikker hebben.
Netjes, ruime keuze uit menu's, vlotte vriendelijke bediening, rustige muziek
Loempia’s verbrand Mega kleine bakjes slaat nergens op
Goede kwaliteit. Beter als waar we tot nu toe hebben gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid