facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PeGeCafe

PeGeCafe

Geschiedenis

Gezellig bruin cafe, Uw plek voor een lekker drankje en hapje. Lid van de vriendenkring van Hertog Jan. Gebruik makend van de Flex-tap voor een wisselend seizoenbiertje.

Adres: asserstraat 18, 9461GC Gieten
Telefoonnummer: 0592260940
Stad: Gieten
Route: asserstraat 18
Postcode: 9461GC


Recensies
Bruin, toegankelijk café midden in Gieten. Ideaal voor een borrel en een hapje na een wandeling. Eten voor kleine prijzen, uitstekende hap. Prima prijs- kwaliteitsverhouding.
Gastheer en -vrouw hebben het hier prima voor elkaar. Goede bediening, prima eten, goede ambiance. Terecht dat ze prijs hebben gewonnen voor beste kroeg van Drenthe. Parkeren ook supermakkelijk. Zoek je plekje om even te zitten en wat te drinken of eten....dan kun je hier uitstekend terecht.
AANRADER !!!! Vriendelijk personeel en gastvrouw en gastheer, prima sfeer, doen meer dan hun best om ons te verwennen met heerlijk eten en of drinken.
Super gezellig eetcafé, erg lekker eten!
Een zeer prettige horecagelegenheid, sfeervol en schoon. Gastheer maakt het je echt naar je zin en is oprecht geïnteresseerd of alles naar wens is. Een plaats die ik een ieder zou aanraden.
lekker eten voor weinig geld! Daarnaast ook nog eens heeel gezellig!
Gewoon super. Niks voor niks prijzen gewonnen. Top zaak. Als je naar binnen wandelt kom je in een andere wereld. Ouderwets gezelligheid. Iets wat je best veel mist
Lekker gegeten voor een laag bedrag. En de honden waren welkom wat wij erg waardeerden.
Fantastisch mooi café, leuke en gezellige mensen. Echt een aanrader.
Goed eten gezellige mensen goede bediening .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid