facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peeters Geluidsverhuur

Info

Peeters Geluidsverhuur is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van professionele licht- en geluidsapparatuur voor zowel de zakelijke als particulier.

Geschiedenis

Peeters Geluidsverhuur is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van professionele licht- en geluidsapparatuur voor zowel de zakelijke als particulier.



"verhuur licht geluid en artiesten begeleiding."
Adres: EUROPASTRAAT 8, 6037 SC Kelpen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0653250961
Stad: Kelpen
Route: EUROPASTRAAT 8
Postcode: 6037 SC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Promotie Kelpen-Oler Promotie Kelpen-Oler 109 meter Promotie Kelpen-Oler is een afgeslankte versie van Stichting Servicepunt Kelpen-Oler
Recensies
Na een onderbreking ivm coronabeperkingen op maandag 9 en dinsdag 10 januari 2023 weer aanwezig op het Hirkebósjer Buuttegala op Kasteel Daelenbroeck. Prettige partner die meedenkt en wensen van de organisatie realiseert.
Top geluid en service… deze mensen werken zeer professioneel! Als artiest is het zalig samen te werken met Geer als geluidstechnieker en zijn hele team! GROTE klasse!
Goed geluids en lichtbedrijf. Kundig en zeer ervaren!
Verstand van zaken aangaande geluid voor partijen en feesten! Super!!
Uitstekende service en lage prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid