facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peetenmobiel

Peetenmobiel

Info

Automobielbedrijf Peeten is naast Mazdadealer in Noord-Limburg ook Vakgarage specialist. Dit houdt in dat men bij Peeten terecht kan met alle automerken van alle leeftijden.

Geschiedenis

Wij bieden zeer diverse producten voor heel Limburg. Van auto's t/m het onderhoud. ALLE MERKEN zijn welkom dankzij ons Vakgarage concept. APK, ruitservice, schade herstel en regulier onderhoud is bij Peeten Baarlo en Venlo voor ieder merk. Mazda en Vakgarage. Tevens kunt U voor een nieuwe en gebruikte auto bij ons terecht.

Adres: Napoleonsbaan Noord 10b, 5991 NV Baarlo
Telefoonnummer: 077-477 1590
Stad: Baarlo
Route: Napoleonsbaan Noord 10b
Postcode: 5991 NV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Baarlo, Peeters Baarlo auto, Hunnekens Meijel, Garage Blerick, Cortenbach Neer, Auto Venlo, Autocentrum Baarlo, Peeters Neer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Dima B.V. Autobedrijf Dima B.V. 808 meter Laats een zeer mooie Renault Capture gekocht bij Autobedrijf Dima. De koop was zeer g...
JvdC Metaalbewerking JvdC Metaalbewerking 903 meter Nou ga er maar eens rustig voor zitten wat een top zaak goede service ze komen hun af...
Recensies
Ze bellen je via de telefoon dat er extra kosten zijn. Ik had de auto een half jaar geleden bij hun gekocht en er waren ineens grote onderhoudskosten. De man ging navragen en ik zou op bepaalde zaken 50 % korting krijgen. Echter op de gepeperde rekening was het in een keer maar 15 % en ze weten het wel heel zeker dat ik het fout gehoord heb want ze hebben het allemaal horen zeggen. Ik heb nog nooit zoveel voor een bezoek aan de garage moeten betalen, maar hier betaal je echt de hoofdprijs. Dat ze er een gezellig kerst en nieuwsjaarsborrel van mogen drinken. Maar mij zien ze niet weer. Dat ze maar anderen de hoofdprijs laten betalen in de toekomst.
Na het ontvangen van een "belachelijke" offerte €400,- voor alleen het vervangen van spoorstangen definitief afscheid genomen van Peeten. Ik snap dat alles duurder is maar dit gaat nergens meer over. klusje zelf geklaard voor een kwart van de prijs in 2 uurtjes, garagebedrijf zal het ongetwijfeld sneller kunnen dus ... Communicatie is ook erg slecht, ze weten van niks en moeten dingen navragen bij monteur. Na telefonisch contact wordt er mondeling een ander verhaal verteld. één grote chaos dus.
Verkoper was druk in de weer dus geen toelichting en uitleg mogen ontvangen. Dit was uiteraard geen probleem.
Geweldige service door buitengewoon aardige mensen.
Online afspraak gemaakt voor APK kom je op afgesproken tijdstip bij de garage, weten ze van niets!! Wat ze me wel wisten te vertellen was dat de fout misschien wel bij mij lag Ik zou niet weten wat je verkeerd kan doen ?!? Online een vrij plekje in hun agenda zoeken en de afspraak maken, kind doet de was !?! Ik ben bang dat daar intern met de communicatie iets mis is. Slechte ervaring opgedaan en NOOIT meer komen !!
Zeer slechte service Oplichterij Ze hebben grof uitgedrukt’ schijt aan mensen.
Korte maar prettige ervaring met dit bedrijf. Ik kwam voor onderdelen voor een oude, niet gangbare auto. Hoewel er niks meer passend te leveren was werd er meegedacht en een passende oplossing verzonnen zodat ik toch de weg weer op kon. Vriendelijke monteurs, en baliemedewerkers. Prijzen wel aan de stevige kant, maar als het goedkoop moet kan je het beste alles zelf doen.
Goede garage waar je als klant goed behandeld wordt. Mazda is een sjieke auto. Mooi design en het interieur ziet er ook gelikt uit.
Koop hier nooit een occasion ! Langs geweest voor een Mazda 6. Auto bleek 3x schade te hebben gehad, wat niet vermeld was. Een proefrit maken kan pas als je onderhandeld hebt over de auto." Je moet er vanuit gaan dat de auto technisch in orde is".De autoverkoper die mij "geholpen " heeft moet een andere baan zoeken.
Fijne auto garage, duidelijke uitleg en tijd voor de klant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid